上一頁下一頁
發新話題

異地奇緣 之 鄰家人妻 (P.1, 6, 9, 13, 17, 22, 26, 35, 41, 61, 74, 98)

收藏  |  訂閱
1.5k  290.7k

c hing 你個 post 真係好鬼頂引, 令人好想繼續追落去, 快啲啦喂! 快啲啦喂....

引用:
原帖由 ryanwwk 於 2009-6-18 04:39 PM 發表 查看引用來源
PART VI

一個人落到去餐廳,周圍都幾爆,我就求其搵張枱坐低左,放低行裝,就走左出去搵食。時間都已經唔早,我拿拿林是但拎左d泡菜+炒面就算。埋到自己個位,見到佢已經坐左係對面。今日天氣凍番D,佢著左一條 ...
一齊食早餐及坐車, 期間有無俾團友留意你哋呀?
多謝分享

引用:
原帖由 愛君 於 2009-6-18 05:27 PM 發表 查看引用來源

一齊食早餐及坐車, 期間有無俾團友留意你哋呀?
多謝分享
有一個,就係個領隊。
佢叫我地落車個陣眼神怪異,唔知係咪見慣呢d事呢。

引用:
原帖由 shineshineboy 於 2009-6-18 05:25 PM 發表 查看引用來源
c hing 你個 post 真係好鬼頂引, 令人好想繼續追落去, 快啲啦喂! 快啲啦喂....
多謝。
真係急唔黎... 視乎你地想我出得好deltail定係只想要重點。

引用:
原帖由 ryanwwk 於 2009-6-18 05:29 PM 發表 查看引用來源

有一個,就係個領隊。
佢叫我地落車個陣眼神怪異,唔知係咪見慣呢d事呢。
其他團友可能一早誤會咗你哋係一對

引用:
原帖由 ryanwwk 於 2009-6-18 05:29 PM 發表 查看引用來源

多謝。
真係急唔黎... 視乎你地想我出得好deltail定係只想要重點。
DETAIL D好, 可以講埋食D乜仲好呀

哈哈,韓國情色旅遊指南

我?我都係享受人生的人

引用:
原帖由 愛君 於 2009-6-18 05:36 PM 發表 查看引用來源

DETAIL D好, 可以講埋食D乜仲好呀
咁搞法要二十部架啦 :smile_27:

引用:

多謝。
緊係detail D la, 傳神好多:smile_o01:

引用:
原帖由 ryanwwk 於 2009-6-18 04:39 PM 發表 查看引用來源
PART VI

一個人落到去餐廳,周圍都幾爆,我就求其搵張枱坐低左,放低行裝,就走左出去搵食。時間都已經唔早,我拿拿林是但拎左d泡菜+炒面就算。埋到自己個位,見到佢已經坐左係對面。今日天氣凍番D,佢著左一條 ...
樓主加油...........等待中:smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆