上一頁下一頁
發新話題

phoneSex的煩惱+P.29新partner經歷(又加相P.3,P.14,P.31)

收藏  |  訂閱
532  152.8k

引用:
原帖由 大乳點 於 2009-4-30 12:50 AM 發表 查看引用來源
好啦…放對腳上o黎啦:smile_40:
聽日再繼續:smile_44: :smile_44:
拍脫毛廣告啊?

好正喎~~~~

引用:
原帖由 大乳點 於 2009-4-30 12:50 AM 發表 查看引用來源
好啦…放對腳上o黎啦:smile_40:
聽日再繼續:smile_44: :smile_44:
支持呀:smile_47:

無新相睇, 就真係煩惱 la

其實無話出事吾出事既!
睇左相見你索甘梗係想同真人玩啦!
但你想都要人地想至得既!靜係顧自已需要米即係吾尊重人地!
當用相片來睇清楚d人咯!
有冇試過比相你果兩個keep左3年既psp!
我想知有冇好結果

more pics ?

引用:
原帖由 大乳點 於 2009-4-29 12:11 AM 發表 查看引用來源
玩phone sex都已經好幾年,
好認同之前有位c兄話玩ps都要互相尊重

近排o係另一個討論區識o左個新partner,唔知係咪大家經驗唔少,玩起o黎簡直回味無窮
最近我send o左張相俾佢(第一次send相俾一個未見個o既人 ...
我都想玩下PHONESEX AR....可以同我玩嗎

引用:
原帖由 大乳點 於 2009-4-29 12:57 AM 發表 查看引用來源

一張咁多啦…不過頂唔住唔關我事喎:smile_13:
要沖涼lu……:smile_43:
身材好好,我還頂得住!he he

唔post啦…
post完都俾人pm問張相o係邊度dl…又話張相唔係我自己:')

我只係諗住既然張相都send過俾人,不如post上o黎同大家分享o下之嘛

引用:
原帖由 大乳點 於 2009-5-2 12:41 AM 發表 查看引用來源
唔post啦…
post完都俾人pm問張相o係邊度dl…又話張相唔係我自己:')

我只係諗住既然張相都send過俾人,不如post上o黎同大家分享o下之嘛
其實樓主係邊個 website 搵到PS partner 呢? PM 俾我試下呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆