上一頁下一頁
發新話題

肛交(不喜此題目者勿入,另外更改左少少內容)

收藏  |  訂閱
453  39.0k

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-1-30 09:32 AM 發表 查看引用來源
:smile_13: :smile_13: 我試過一次震旦..好乜feel ge
震後面幾有feel架喎~

引用:
原帖由 bcm 於 2009-1-30 09:36 AM 發表 查看引用來源

震後面幾有feel架喎~
:smile_13: :smile_13: 就係吾想玩后邊.. :smile_44: 我都吾想去玩后邊..

引用:
原帖由 bcm 於 30-1-2009 09:09 AM 發表 查看引用來源

玩具+玩具,玩具+jj我又係兩樣都試過.
真係好正~我玩具+玩具就會含埋jj,真係有窿0既地方都有野插緊,
好鬼high~(不過我絕對無興趣玩多p)
mmf 好忙既~ 唔好玩~ mff 未試過~
但係~ 點都覺得 1:1 好 d

正呀!

後欄真係好好玩

引用:
原帖由 bcm 於 2009-1-29 07:22 PM 發表 查看引用來源
呢幾日都有版友pm問我肛交問題,講真我經驗唔老到,
不如索性開個topic大家分享下,討論下~
(記得唔鐘意呢個題目0既朋友睇完就算~唔好回應~
因為我都知好多人接受唔到呢樣野)

另外呢個topic唔係咩教學post,我無咁 ...
busy 豬

我唔係咩好唔好後門之人

但非常勇敢玩新野

我同意要用大量 KY , + 紙巾,
我建識...同去藥房買醫生用的手套,

咁就...靠隻手....不求人...了:smile_13:

3 - 4 隻手指入左,
再打圈轉.........:smile_13:

high 過疴屎 :smile_30: :smile_30: :smile_30:

須然我無機會玩後門但睇吓都開心.尤其是由bcm以第一身講解.支持.

都玩過下.......不過就麻麻地...

多謝師姐分享:smile_40:

引用:
原帖由 bcm 於 2009-1-30 09:09 AM 發表 查看引用來源

玩具+玩具,玩具+jj我又係兩樣都試過.
真係好正~我玩具+玩具就會含埋jj,真係有窿0既地方都有野插緊,
好鬼high~(不過我絕對無興趣玩多p)
係啦,me2
好多野我都接受到,唯獨多p 真係完全提唔起興趣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆