上一頁下一頁
發新話題

新春開年團....1月27(初二)(花刀之夜)住四星魚信全包440蚊.齋唱K250蚊

收藏  |  訂閱
1.9k  50.0k

引用:
原帖由 happyeveryday 於 2008-12-31 00:31 發表 查看引用來源

保護??!...中元街好危險o架!!!...
係呀...係有好多女夾人架...乞人憎到死 :smile_19:

引用:
原帖由 iori98 於 2008-12-31 12:30 AM 發表

3 號上黎 law, 我再保護你行中元街, haha
又係你話中元街最安全嘅,係都等你帶我去其他虎穴啦~~~!!!
都係想同你再去十下十下......:smile_30:

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-12-31 12:34 AM 發表 查看引用來源

maybe 過我度試吓的手把羊肉..炒羊雜先啦...
咁要去試試了

引用:
原帖由 iori98 於 2008-12-31 00:34 發表 查看引用來源

好危險o架, 成街都係性感妹妹仔, 掛住睇女好易出事
師兄係咪成日唔記得㩒 lift...又摸錯門呢....

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-12-31 12:35 AM 發表

係呀...係有好多女夾人架...乞人憎到死 :smile_19:
沿途收佢地片咪放你走囉~~~!!!

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-12-31 12:37 AM 發表 查看引用來源

師兄係咪成日唔記得㩒 lift...又摸錯門呢....
阿嫂成日陪我左右, 哩 D 時好少發生

引用:
原帖由 iori98 於 2008-12-31 00:39 發表 查看引用來源

阿嫂成日陪我左右, 哩 D 時好少發生
又係拖住老虎...:smile_13:

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-12-28 09:19 AM 發表
31晚除夕夜報名處:

今次除夕團,會開多一間大房,請各團友放心報名!

0      COPYBOY
1      mingken........唔要房
2      隱形人W
3      隱形人F
4      隱形人S
5      darren12.........唔要房
...
咁多人,仲吸引過24號~~~!!!

剛收工~~~明天不用做放假團長我可以去了:smile_30:

引用:
原帖由 CP-5 於 2008-12-31 12:36 AM 發表 查看引用來源

又係你話中元街最安全嘅,係都等你帶我去其他虎穴啦~~~!!!
都係想同你再去十下十下......:smile_30:
越危險的地方就越安全麻
虎穴 <<  跟 cacoke 師兄去麻
都係想同你再去十下十下 << 又係去依之烹?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆