上一頁下一頁
發新話題

『 FOREVER......』(完)

收藏  |  訂閱
299  35.3k

睇到我好感動! 正一「絕種好男人」黎:') :') :')
咁你地往後重有無KISS?
係睇既同時…我幻想你果個GF到好似「高瀨七海」咁靚:smile_35:

引用:
原帖由 evenohyeah 於 2008-12-22 11:25 PM 發表 查看引用來源
睇到我好感動! 正一「絕種好男人」黎:') :') :')
咁你地往後重有無KISS?
係睇既同時…我幻想你果個GF到好似「高瀨七海」咁靚:smile_35:
好唔好男人真係好難講^^"

至於仲有無kiss我係篇野未講清楚囉@@"

咁果個女仔係幾靚既.......

餘恨,

一段感情,最值得回味既,係個一段曖昧既時間。當一切清析曬之後,如果唔可能係埋一齊,係會好唔知點既......

引用:
原帖由 NaughtyJuan 於 2008-12-23 03:02 PM 發表 查看引用來源
餘恨,

一段感情,最值得回味既,係個一段曖昧既時間。當一切清析曬之後,如果唔可能係埋一齊,係會好唔知點既......
我都知架!!有時一齊左耐左慣左懶左.....就無左好多為大家付出既野....感情自然會淡........而且一耐左好多野都清楚晒.....又係無晒神秘感.....
所以呢家我都係最中意剛剛識到去追求再到得手時個種感覺...真係好特別!!^^"

你條友上左黎一排咁高分既:smile_42:

I don't understand why you break your love!!

引用:
原帖由 大ching 於 2008-12-24 10:43 AM 發表 查看引用來源
你條友上左黎一排咁高分既:smile_42:
緊係啦我都無比人扣分~~仲因為呢篇野加左分tim~kakak:smile_04:

引用:
原帖由 ykdeng0064 於 2008-12-24 12:06 PM 發表 查看引用來源
I don't understand why you break your love!!
i don't understand wt's yr means!!

ching, thanks for your sharing.

扣分有冇得睇:smile_42:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆