上一頁下一頁
發新話題

講故事 (新增內容: 下集大結局 )

收藏  |  訂閱
446  70.1k

its very great bor .....

引用:
原帖由 gri 於 2008-12-9 10:46 AM 發表 查看引用來源
its very great bor .....
so far so good

這個LV女真係幾搞野. 少D心機都頂佢吾順. 不過為了食好野係要花D心機啦. 支持寫下去

引用:
原帖由 hk520 於 2008-12-9 04:07 PM 發表 查看引用來源
這個LV女真係幾搞野. 少D心機都頂佢吾順. 不過為了食好野係要花D心機啦. 支持寫下去
----------------------------
Thank you for your support !

鐵漢樓主,上海妹真係幾高傲,都唔係咁易溝到的。
支持你繼續寫 report

上海妹
-----------------
好今天就講個正宗上海妹..

係icq 識既. 係網上傾過好耐. 中間有斷時期停左, 之後要遇上. 一見如故.

佢話同男朋友分開好耐. 依家一人係上海做野...! 傾左一倫, 佢感覺好有feel.  有次就約左出來見面.

其實真係好有勇氣. 一d都唔簡單. 佢由上海過來見我. 約係廣州見面. 由於佢身份証補辦中, 所上坐唔到飛機. 唯有坐火車. 一坐就係20多個鐘, 所以真係唔簡單.

個日我去廣州見佢. 係車站, 見到一位20幾既靚妹. 唔係好靚. 普遍女仔一名.

見佢咁遠水路, 咁辛苦. 當然第一件事, 請佢食餐飯.

之後就帶佢去酒店. settle down !

間房, 浴室右係落地玻璃.  佢都幾近視. 入浴室沖涼時, 佢都唔知, 原來我係出面全部睇晒. (我依家都唔知佢係真唔知, 定係扮野唔知...)

見佢一件件衫除下. 然後較水沖身....

佢對波唔係好大....! 乳頭粉紅色....!

皮膚亦唔係好白, 好滑...( 否則, 一定留到依家...!!!)

佢沖完, 到我沖...(當時係中午1 點幾..)

沖完之後, 我上床好快就同佢仆野了....!

有kiss....佢反應好強烈....最緊要既係....:

佢會噴水...!!  真係噴水.....所謂潮吹 !!!!

我奶佢西, 佢就噴水....好利害 !!! 噴左4-5 次水.....搞到我成口都係水....!

唔係尿..! 係春水....!

事後, 我見成張床濕晒....!!!! 真係好誇張!!!!!!!!!

佢係一個好幸福既女仔, 因為太容易高潮了....佢同我講....來廣州之前幾晚...佢只係諗下...都可以潮吹....成張床濕晒....!!!!

佢係廣州2日, 我同佢搞左7-8次.

之後, 佢再坐火車來過一次......

此上海妹.....係我一生中遇過, 唯一一個會潮吹之女人....! 羅馬噴泉!!!!!!!

引用:
原帖由 Ironman08 於 2008-12-9 06:58 PM 發表
此上海妹.....係我一生中遇過, 唯一一個會潮吹之女人....! 羅馬噴泉!!!!!!!
...
聽就聽得多~~我咁耐都冇遇個噴泉:smile_24:你都起碼試過:smile_35:

樓主

你一定好靚仔, 咁多女食
ps. 你用本地話寫出黎好好多, 好親切

引用:
原帖由 Ironman08 於 2008-12-9 06:58 PM 發表 查看引用來源
上海妹
-----------------
好今天就講個正宗上海妹..

係icq 識既. 係網上傾過好耐. 中間有斷時期停左, 之後要遇上. 一見如故.

佢話同男朋友分開好耐. 依家一人係上海做野...! 傾左一倫, 佢感覺好有feel.  有 ...
呢條女日日洗床單都好唔得閒

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆