上一頁下一頁
發新話題

食早餐 (秋郊遊記三集)

收藏  |  訂閱
274  36.3k

引用:
原帖由 phoebe_lo 於 2008-12-17 03:32 PM 發表 查看引用來源
大家上黎志在吹水架姐...何必太認真呢...
d相真又點?假又點?睇完....happy過就算啦 :smile_35:
網上既野....真真假假何其多....怨言得幾多次丫 :smile_19:
何必咄咄逼人呢...:smile_39:
同意 .

可以寫到咁多題材 ,  真係好叻 .  
是真是假 ,  咪當睇小說 , 當睇電視劇 .
邊到有人一路睇又駁故 .   唔啱 key 咪轉個 channel .

引用:
原帖由 甜少少 於 2008-12-17 03:49 PM 發表 查看引用來源

同意 .

可以寫到咁多題材 ,  真係好叻 .  
是真是假 ,  咪當睇小說 , 當睇電視劇 .
邊到有人一路睇又駁故 .   唔啱 key 咪轉個 channel .
無咗佢啲麻甩佬好悶㗎!

Fantasy:smile_29: 破滅:smile_19:

引用:
原帖由 jumboleung 於 2008-12-17 03:56 PM 發表 查看引用來源
無咗佢啲麻甩佬好悶㗎!
咪又棒過第二個囉 ,   :smile_14:
之前 A & F 小姐 , 今日又冇 E 小姐 .  又真係靜鬼哂  .

又問下有冇人約到佢 ,  或者收過佢的其他相片 .

引用:
原帖由 甜少少 於 2008-12-17 04:03 PM 發表 查看引用來源

咪又棒過第二個囉 ,   :smile_14:
之前 A & F 小姐 , 今日又冇 E 小姐 .  又真係靜鬼哂  .
乃出貼啦!

其實女神都係其他區都紅過架
佢既故事都真係幾引人入性
同這區都好貼切呀
大家又何需著眼所貼既相是否是她本人呢
可能有部份係佢本人呢
點解大家講到想殺死人咁呢
我相信佢無強逼你們要睇她的相可

引用:
原帖由 toscar 於 2008-12-17 04:24 PM 發表 查看引用來源
其實女神都係其他區都紅過架
佢既故事都真係幾引人入性
同這區都好貼切呀
大家又何需著眼所貼既相是否是她本人呢
可能有部份係佢本人呢
點解大家講到想殺死人咁呢
我相信佢無強逼你們要睇她的相可
x2 :smile_38:

或者樓主揾新証據証明真有其人,和他的fans 扑番wok , 3, 4,5, 6p 拍埋 AV ,to  prove everything is true.

New Photo

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆