上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 17

收藏  |  訂閱
2.4k  53.9k

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-5-18 01:42 PM 發表

食煙會楊委架 :smile_o14:
吓..............:smile_o14: :smile_o14: :smile_o14:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-5-18 01:44 PM 發表 查看引用來源

吓..............:smile_o14: :smile_o14: :smile_o14:
個煙盒係咁寫架, 女友前幾天見到不知幾驚訝, 我平時訓前都會抽一口, 呢幾晚發皮四都不准我抽, 哈哈。

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-5-18 01:48 PM 發表

個煙盒係咁寫架, 女友前幾天見到不知幾驚訝, 我平時訓前都會抽一口, 呢幾晚發皮四都不准我抽, 哈哈。
佢又.................吓..............................:smile_o14: :smile_o14: :smile_o14:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-5-18 01:42 PM 發表 查看引用來源

食煙會楊委架 :smile_o14:
依家食少左:smile_35:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-5-18 01:48 PM 發表 查看引用來源

所以我見到有寫住陽痿的煙包,我係吾會買既:smile_30:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-5-18 01:48 PM 發表 查看引用來源

佢發脾四係正常既,如果你陽痿,佢就係最大的受害者:smile_30:

引用:
原帖由 Campenella 於 2010-5-18 01:17 PM 發表 查看引用來源
希望啦,些些3v

不過我同佢真系有好多生活上嘅唔同。我都在適應緊佢,例如佢食煙同夜晚唔訓覺@@

如果你喜歡她,還可以容許她在夜場工作嗎?其實你想找個伴,拍下散拖姐!

引用:
原帖由 golftin 於 2010-5-18 01:56 PM 發表 查看引用來源

如果你喜歡她,還可以容許她在夜場工作嗎?其實你想找個伴,拍下散拖姐!

金仔都未諗掂想吾想同佢發展落去,所以咪吾敢妄下承諾囉:smile_13:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-5-18 01:55 PM 發表 查看引用來源

佢發脾四係正常既,如果你陽痿,佢就係最大的受害者:smile_30:
都吾一定,可以買支假鳩

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-5-18 01:53 PM 發表

所以我見到有寫住陽痿的煙包,我係吾會買既:smile_30:
龍兄.....你好可愛........:smile_30: :smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆