上一頁下一頁
發新話題

偷食-----1---P5,P6,P7 偷食----2--P10

收藏  |  訂閱
259  107.9k

引用:
原帖由 sexy2010 於 2010-4-30 04:45 PM 發表 查看引用來源

真既?系邊啊? PM比我!thanks!
最近仲keep 住呢個關係嗎???

引用:
原帖由 一隻小豬 於 2010-4-30 08:02 PM 發表 查看引用來源

最近仲keep 住呢個關係嗎???
Keep住係friend囉! MSN成日會問候吓既!

very nice

引用:
原帖由 Dr.House 於 2010-4-6 04:51 PM 發表 查看引用來源
你偷食個陣有冇諗過你老公感受架? 淫婦..

你老公對你咁好,俾哂錢同你移民, 你居然仲要呃住佢去偷食?

你份人有冇良知架?

你扑野就hi 到慾先慾死....但係你老公呢? 你老公有幾慘...你想唔想像到呀....

如果 ...
嘩!好有人性喎,指點明路喎,那你又怎會來到這個成人網址偷看成人的內心故事?
你的工作是否需要對人宣揚道理,下班卻是在家自慰的職業道德人仕吧?

每個人都希望能夠有完整的婚姻,無論男或女,都從一而中,但現實生活中,那有完美的?

從第一個故事,我們最小了解到你丈夫對你的不足之處。當這亦是雙方的問題。

年青的男性比較喜歡把自已的性事向外宣揚,女性一般只對知心的朋友說說。

你能在這說出你的故事,已經大的勇氣了,有過經歷的人,都會明白人生的經歷,有些女性經歷比你更(精彩和豐富的)多,處理她和各人的關係更理想的,這可讓大家作為人生的參考,好與壞,是各人不同位置上的判斷!

不用介懷!

引用:
原帖由 sexy2010 於 2010-4-27 12:47 AM 發表 查看引用來源
偷係會上癮.......

一旦比你機會可以偷時,個心就會舉棋不定, 其實明知道偷完之後既結果係點, 但都會樂此不疲的想要偷...男同女都係一樣...

永遠都是理性同感性的鬥爭, 有時覺得偷情好刺激 但女人其實又唔想真系 ...
係咪偷癮又起?
恭喜

引用:
原帖由 sexy2010 於 2010-4-14 01:58 PM 發表 查看引用來源

未完啊, 不過最近無乜心情寫落去囉! 唔想砌D字出來完成!
等你完成 記住單聲我聽喎

好正喎,師姐快d打埋part 2

引用:
原帖由 tulihua 於 2010-4-30 03:42 PM 發表 查看引用來源
sexy2010樓主既故事,在另一個人空間里也有“晒”啊。版本不同,是男仔寫的,情節与內容大至相同。莫非偶合?
比我PM睇睇! thanks!

引用:
原帖由 sexy2010 於 2010-4-13 10:21 AM 發表 查看引用來源

有時夜深人靜時,回憶一下自己成長的過程,也是一種很美好的事, 在這個忙碌的步伐中,有個休息的片刻!
看了妳的post已一段時間, 感覺是很激情, 羨慕不已,卻也沒怎麼回應過,
但看到妳寫的這一段, 感受非常深, 不能不表示贊同, 謝謝妳的真誠分享

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆