上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
2.8k  979.7k

回覆 2580# YuanYuan 的帖子

師兄六魚包口爆玩左幾多分鐘

尋晚油尖打大風,無乜

引用:
原帖由 kfc9902 於 2024-6-18 10:44 發表 查看引用來源
師兄六魚包口爆玩左幾多分鐘
正常都起碼有45分鐘至一粒鐘,睇你有幾勁,我做就好難爆,環B就實爆倒果種!!!

呢排見到尖咀神房 TG 有日本妹,陀地中出!陀地和日本🇯🇵用套就 $1000 ,中出只需加 $500 (日)$300 (陀) !就可以無套中出….. 搞到心思思但又怕感染 A 仔!你中出得即係個個都得,都好危險⚠️ 問下師兄各位意見?

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2024-6-19 10:24 發表 查看引用來源
呢排見到尖咀神房 TG 有日本妹,陀地中出!陀地和日本🇯🇵用套就 $1000 ,中出只需加 $500 (日)$300 (陀) !就可以無套中出….. 搞到心思思但又怕感染 A 仔!你中出得即係個個都得,都好危險⚠️ 問下師兄各位意見? ...
係。唔明點解d女咁搏。中出食藥都危險又性病。我都唔夠膽玩。

引用:
原帖由 三刀金主 於 2024-6-19 13:03 發表 查看引用來源

係。唔明點解d女咁搏。中出食藥都危險又性病。我都唔夠膽玩。
除非條女都有病

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2024-6-19 10:24 發表 查看引用來源
呢排見到尖咀神房 TG 有日本妹,陀地中出!陀地和日本🇯🇵用套就 $1000 ,中出只需加 $500 (日)$300 (陀) !就可以無套中出….. 搞到心思思但又怕感染 A 仔!你中出得即係個個都得,都好危險⚠️ 問下師兄各位意見? ...
我覺得應該假  係tg睇8 9成都係假相黎

梗係唔會俾你中出,就算佢制你入到房見到真人都可能打消中出諗頭… D 相就鬼死咁正,上到去打個五折倒!!!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2024-6-19 18:43 發表 查看引用來源
梗係唔會俾你中出,就算佢制你入到房見到真人都可能打消中出諗頭… D 相就鬼死咁正,上到去打個五折倒!!!
比得中出都系咸記大媽質素,會隔夜飯都嘔埋出黎!

玩過幾間神房都無聽過可加錢中出

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆