上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p635 今日睇吓人妻近照 😝

收藏  |  訂閱
9.5k  4.9m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-9-3 02:31 PM 發表 查看引用來源
呢排又忙返 襯啱啱老婆naughty發咗張相嚟引我加上宜家有少少空檔,出吓張相先。近排好多兄弟都話我老婆對腳好靚叫我出多啲腳相。咁呢張就奉獻俾各位鐘意腳嘅朋友。

老婆頭先同個同事出咗去見客。

老婆: 一陣見嗰個客超鹹濕

我: 佢鹹濕過你?

老婆: 對眼鹹濕過我

我: 咁好多男人對眼都鹹濕過你架啦

冇覆我一段時間

老婆: 到咗啦

我: 你今日著咩呀
...
師兄 求原圖!

師兄老婆好正,跪求原圖,早兩日一次過爬哂全文,j極都吾夠喉啊

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-9-3 02:31 PM 發表 查看引用來源
呢排又忙返 襯啱啱老婆naughty發咗張相嚟引我加上宜家有少少空檔,出吓張相先。近排好多兄弟都話我老婆對腳好靚叫我出多啲腳相。咁呢張就奉獻俾各位鐘意腳嘅朋友。

冇覆我一段時間

...
其實,我想知故事後續如何多D!

原圖呀師兄!!!!

引用:
原帖由 乖乖一一 於 2019-9-4 12:04 AM 發表 查看引用來源

其實,我想知故事後續如何多D!
查實之後都冇乜後續事關老婆send完張相俾我之後都冇覆我 係佢之後同我講返佢淨係除咗條底嚟影張相引吓我。佢話佢條裙唔係太短所以除非佢擘大對腳如果唔係都唔會點走光。不過佢話佢有時冇橋腳坐sofa 個客坐佢對面有冇見到啲咩佢就唔肯定啦

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-9-4 01:32 發表 查看引用來源

查實之後都冇乜後續事關老婆send完張相俾我之後都冇覆我 係佢之後同我講返佢淨係除咗條底嚟影張相引吓我。佢話佢條裙唔係太短所以除非佢擘大對腳如果唔係都唔會點走光。不過佢話佢有時冇橋腳坐sofa 個客坐佢對面有冇見到啲咩佢就唔肯定啦 ...
有冇原圖,一直留言啊我

引用:

冇覆我一段時間

...
正呀C兄跪求原圖!

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-9-4 01:32 AM 發表 查看引用來源

查實之後都冇乜後續事關老婆send完張相俾我之後都冇覆我 係佢之後同我講返佢淨係除咗條底嚟影張相引吓我。佢話佢條裙唔係太短所以除非佢擘大對腳如果唔係都唔會點走光。不過佢話佢有時冇橋腳坐sofa 個客坐佢對面有冇見到啲咩佢就唔肯定啦 ...
唉!有DD失望添,都好,阿嫂咁好性,比個 like,其待新 post

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-9-4 01:32 AM 發表 查看引用來源

C兄, 真係好正, 求原圖 , 謝謝

引用:

冇覆我一段時間

...
求原圖🙏🏻

上一頁下一頁
發新話題