上一頁下一頁
發新話題

13年的點滴 (UPDATED 27/DEC P.179 #2677)

收藏  |  訂閱
2.7k  635.0k

呢種壞男人好高深,  天使與魔鬼之間

法力高深, 深明女人心理, 利害利害 ^^

引用:
原帖由 bcm 於 2013-12-20 05:20 PM 發表 查看引用來源

你唔叫佢浪口先,佢剛做完噴泉wor~~~
我無打算同佢kiss, 所以唔會叫佢浪口啦. 我唔係借醉行兇既人.......................:smile_45:

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-20 05:41 PM 發表 查看引用來源

我無打算同佢kiss, 所以唔會叫佢浪口啦. 我唔係借醉行兇既人.......................:smile_45:
no啦alden兄。佢嘔完個口成陣味,講野都好難頂

引用:
原帖由 AlpharddrahplA 於 2013-12-20 05:10 PM 發表 查看引用來源

喺引版嘅道德標準下,已經係好人一名咖啦:smile_o12:
突然之間覺得自己就好比神一般的聖人

引用:
原帖由 heaethan 於 2013-12-20 05:40 PM 發表 查看引用來源
呢種壞男人好高深,  天使與魔鬼之間

法力高深, 深明女人心理, 利害利害 ^^

壞男人係, 我地這種好男人是最慘的................:smile_42:

引用:
原帖由 bcm 於 2013-12-20 05:42 PM 發表 查看引用來源

no啦alden兄。佢嘔完個口成陣味,講野都好難頂
唉...... 當接受左一個人, 自然佢唔好既野都變美事, 反正佢都醉到無咩可以講, 所以都還好既. 何況我有比野佢飲, 沖淡晒啦已經.............:smile_27:

引用:
原帖由 honda_r 於 2013-12-20 05:43 PM 發表 查看引用來源

d.....................講呢D! (..........................................................:smile_45

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-20 05:52 PM 發表 查看引用來源

d.....................講呢D! (..........................................................:smile_45
:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 honda_r 於 2013-12-20 05:43 PM 發表 查看引用來源

莫非你係愛回家既馬壯?!!

引用:
原帖由 sg9394 於 2013-12-20 06:02 PM 發表 查看引用來源

莫非你係愛回家既馬壯?!!

:smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆