上一頁下一頁
發新話題

***假如愛有天意***...............[123]

收藏  |  訂閱
1.5k  10.0k

引用:
原帖由 ching788 於 2009-5-20 05:07 PM 發表 查看引用來源
我無應喎........我問下你係咪叫我咋:smile_34:
揾錯添~~~隔離先係~~~唔好意思噃:smile_38:

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-5-20 05:06 PM 發表 查看引用來源
痔瘡呀
你生呀:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 LUCIDA 於 2009-5-20 05:09 PM 發表 查看引用來源
揾錯添~~~隔離先係~~~唔好意思噃:smile_38:
甘我SET 61限權先

連續不準確嘅天氣預報下...................只有夕陽西沉最準................收工啦...............一陣見

引用:
原帖由 ching788 於 2009-5-20 05:09 PM 發表 查看引用來源
唔水扮, 我老細知:smile_30: :smile_30:
知人善用嘛~~執定包袱喇你:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-5-20 05:11 PM 發表 查看引用來源
連續不準確嘅天氣預報下...................只有夕陽西沉最準................收工啦...............一陣見
拜拜啦...........一陣唔見

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-5-20 05:11 PM 發表 查看引用來源
bye bye喇~~~慢行:smile_38:

引用:
原帖由 LUCIDA 於 2009-5-20 05:12 PM 發表 查看引用來源
知人善用嘛~~執定包袱喇你:smile_30: :smile_30:
我比人炒......你唔係好好過咋, 日日搵你請食飯

引用:
原帖由 ching788 於 2009-5-20 05:10 PM 發表 查看引用來源
甘我SET 61限權先
咁咪去花花度囉:smile_45:

引用:
原帖由 ching788 於 2009-5-20 05:14 PM 發表 查看引用來源

我比人炒......你唔係好好過咋, 日日搵你請食飯
我食剩個D你咪食囉:smile_45:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆