上一頁下一頁
發新話題

徵25歲以上飲食男女......3

收藏  |  訂閱
736  6.4k

引用:
原帖由 九品芝麻胡 於 2009-2-19 02:31 PM 發表 查看引用來源
岩岩走去千色店買左2盒朱古力返黎食~~:smile_34:

又見到几隻酒心ge,但係5知冰隻巧食~~:smile_45: :smile_45:
買晒番黎請禾食,禾食完話里豬咪得囉

引用:
原帖由 280200 於 2009-2-19 02:33 PM 發表 查看引用來源
妳見到側邊ge 人一個個比人殺....
妳會點諗a~~
:') :') :')
禾都唔係系.............我系pancake之嘛
唔關禾樹啦,:smile_30:

引用:
原帖由 九品芝麻胡 於 2009-2-19 02:31 PM 發表 查看引用來源
岩岩走去千色店買左2盒朱古力返黎食~~:smile_34:

又見到几隻酒心ge,但係5知冰隻巧食~~:smile_45: :smile_45:
比我食過就知囉.....:smile_30:

引用:
原帖由 木瓜燉鮮奶 於 2009-2-19 02:38 PM 發表 查看引用來源

你乜水,比條毛你o也下~~~:smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 280200 於 2009-2-19 02:33 PM 發表 查看引用來源
我鍾意食rum 酒味ge 多~~~~
viscky ge 都唔錯~~~
巧甜ka~~:smile_45:

引用:
原帖由 木瓜燉鮮奶 於 2009-2-19 02:38 PM 發表 查看引用來源

同你好熟咩,3g9.......... :smile_30:
你冰位呀,係都俾我試先啦

引用:
原帖由 九品芝麻胡 於 2009-2-19 02:40 PM 發表 查看引用來源

巧甜ka~~:smile_45:
上次收數佬俾我果隻幾巧味喎............. rum酒提子,

引用:
原帖由 榴槤pancake 於 2009-2-19 02:40 PM 發表 查看引用來源

同你好熟咩,3g9.......... :smile_30:
你冰位呀,係都俾我試先啦
你知冰隻3g9 :smile_14: 係米on下on下果隻~~:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 榴槤pancake 於 2009-2-19 02:41 PM 發表 查看引用來源

上次收數佬俾我果隻幾巧味喎............. rum酒提子,
禾得草莓and薰衣草ja~~:smile_38:

引用:
原帖由 九品芝麻胡 於 2009-2-19 02:44 PM 發表 查看引用來源

你知冰隻3g9 :smile_14: 係米on下on下果隻~~:smile_30: :smile_30:
唔系呀............. 係條野發發聲果件呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆