上一頁下一頁
發新話題

肛交(不喜此題目者勿入,另外更改左少少內容)

收藏  |  訂閱
453  39.0k

引用:
原帖由 luca521 於 2009-1-30 12:57 AM 發表 查看引用來源
一直都有追開你的post 回味從前同ex gf 玩後門的日子, 享受過程多一點.
由前戲到進入, 要互相配合, 系兩個人都思想一致, 才是最精,
無錯~一定要配合~唔可以是但一方只顧自己.

引用:
原帖由 帶子雄狼 於 2009-1-30 01:33 AM 發表 查看引用來源
老狼雖弓馬嫻熟,但對後山小徑卻相當陌生,請教樓主幾個問題:
1,肛門部位除肛門口菊紋位置有少部份感覺神經外,直腸並無神經線,對男性器官的進入衹有"脹"感,生理上難於提供"快感,而所謂"快感"的產生,是否純屬於心理的感 ...
咁梗係啦~我都唔會成日玩架~玩得多會損~:smile_38:

引用:
原帖由 bellboy 於 2009-1-30 02:16 AM 發表 查看引用來源
仲以為咁多人討論肛交可以學多d嘢,點知大半都係講車
其實p.10-15版友都用左黎吹水講車,果段時間我無上黎睇過~
唔緊要啦~ 其他頁有討論番呢個topic~

引用:
原帖由 SmartChild 於 2009-1-30 03:38 AM 發表 查看引用來源
哇,b姐你同你男友真係冇野係唔玩得咁勁:smile_27:
性商店話入就入,又玩埋後面
我真係冇乜膽做呢兩樣野

不過間唔中玩後面應該幾有新鮮感既:smile_30:
記得唔好忽前忽後就得唔係會感染
性商店無咩問題喎~當入去shopping之ma~
有錢比就得啦,大搖大擺行入去都得啦:smile_30:

玩後門都係耐唔耐玩姐~我地主力仲0係前面~
我地一定唔會忽前忽後,我地好有程序架

引用:
原帖由 池佐倒夜香 於 2009-1-29 10:39 PM 發表 查看引用來源
我想知佢有冇奶過屎眼
你講毒龍鑽??我每次做都有喎~

引用:
原帖由 G_yan 於 2009-1-29 11:14 PM 發表 查看引用來源

gt,,,, 吹多2咀好過番黎啦, 唔好搞bcm個post:smile_38::smile_38:
見到你呢句真係感動~:smile_40: :smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 知更 於 2009-1-29 11:55 PM 發表 查看引用來源
十卜十卜

哇~ 追晒 15頁~ 又女又車咁... :smile_19:
其實~ 後門 我都係最近先接受到~
之前試過勁痛~ 後來玩過玩具~ 夠濕的話又覺得 ok d 咁啦~
前後都插住 (玩具+玩具 / 玩具+jj) 也試過~
...
玩具+玩具,玩具+jj我又係兩樣都試過.
真係好正~我玩具+玩具就會含埋jj,真係有窿0既地方都有野插緊,
好鬼high~(不過我絕對無興趣玩多p)

呢篇就吸引好多啦

引用:
原帖由 bcm 於 2009-1-30 09:09 AM 發表 查看引用來源

玩具+玩具,玩具+jj我又係兩樣都試過.
真係好正~我玩具+玩具就會含埋jj,真係有窿0既地方都有野插緊,
好鬼high~(不過我絕對無興趣玩多p)
:smile_13: :smile_13: 我試過一次震旦..好乜feel ge

引用:
原帖由 kaiser 於 2009-1-30 09:29 AM 發表 查看引用來源
呢篇就吸引好多啦
睇得多咪又係悶~:smile_45:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆