上一頁下一頁
發新話題

講故事 (新增內容: 下集大結局 )

收藏  |  訂閱
446  70.1k

引用:
原帖由 Light月 於 2008-12-8 07:45 PM 發表 查看引用來源
樓主唔好放棄啊!
我倒是對小學miss有興趣d
--------------------------------------------------
慢慢等待....一個個故事....慢慢回憶!! 一個個主角出場.....!

睇完 LV女郎先....!

呢個女人都夠麻煩lor.....
做sp就過癮,做老婆就真係比佢玩死

咁快回應..! ? 果然係好fans..! 知音人 !!!!! Littleman...

U dont like Plato, how about Aristote ?

佢三師徒我都唔太鍾意
太eagle

引用:
原帖由 Ironman08 於 2008-12-8 11:01 PM 發表 查看引用來源
繼續講故事...!

故事比較長....! 係用心寫, 俾d心機睇, 感受下我當時既感受 !!!!
-------------------------------------------------------------------------------------------------
自從上次與 穿LV小姐去 ...
:smile_13: :smile_13: 個女人想點呢

引用:
原帖由 lazycute 於 2008-12-8 11:15 PM 發表 查看引用來源
:smile_13: :smile_13: 個女人想點呢
-----------------------------------------------
好簡單.....你令佢滿足....佢一到, 佢就要你停....!  如果你先有高潮, 佢未有...就唔停得...!!!!

引用:
原帖由 Ironman08 於 2008-12-8 11:18 PM 發表 查看引用來源

-----------------------------------------------
好簡單.....你令佢滿足....佢一到, 佢就要你停....!  如果你先有高潮, 佢未有...就唔停得...!!!!
:smile_45: :smile_45: 好麻煩..咁樣點enjoy 啊

引用:
原帖由 lazycute 於 2008-12-8 11:20 PM 發表 查看引用來源
:smile_45: :smile_45: 好麻煩..咁樣點enjoy 啊
--------------------------------------------------------
所以只可以...間中打下友誼波....!!!

引用:
原帖由 Ironman08 於 2008-12-8 11:22 PM 發表 查看引用來源

--------------------------------------------------------
:smile_41: 咁樣玩得開心咩?

引用:
原帖由 Ironman08 於 2008-12-8 11:22 PM 發表 查看引用來源

咪仲好,唔使cool死自己啦

話時話,鐵男兄結婚未?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆