上一頁下一頁
發新話題

我想問下有無男仔.....

收藏  |  訂閱
483  11.9k

引用:
原帖由 ~~希望~~ 於 2008-10-14 09:15 PM 發表 查看引用來源

睇下要降低幾低喔......:smile_13: :smile_13:
hello呀!! 食晚飯未呀? 可以點稱呼你?
咁你開左post之後,有冇d稍為合你意ge人??

引用:
原帖由 ~逸風~ 於 2008-10-14 09:16 PM 發表 查看引用來源

hello呀!! 食晚飯未呀? 可以點稱呼你?
咁你開左post之後,有冇d稍為合你意ge人??
你叫我....toby呀.....未知呀,啱啱先開....我沖涼先:smile_13:我食左啦,你呢

引用:
原帖由 ~~希望~~ 於 2008-10-14 09:19 PM 發表 查看引用來源

你叫我....toby呀.....未知呀,啱啱先開....我沖涼先:smile_13:我食左啦,你呢
Toby你好呀!!
嗯....咁希望你會搵到啦!! 我就冇你講果d條件....純粹搵你傾下計可以嘛?? :smile_13:
我啱啱食左咯!! 咁等你返黎再傾啦!

hi
靚女冇本心 唉
我都想一個結婚對象

引用:
原帖由 ~逸風~ 於 2008-10-14 09:31 PM 發表 查看引用來源

Toby你好呀!!
嗯....咁希望你會搵到啦!! 我就冇你講果d條件....純粹搵你傾下計可以嘛?? :smile_13:
我啱啱食左咯!! 咁等你返黎再傾啦!
好呀, 大家得閒上黎傾下計計

引用:
原帖由 ray88li 於 2008-10-14 09:50 PM 發表 查看引用來源
hi
靚女冇本心 唉
我都想一個結婚對象
咁睇個人性格姐.......有些人玩夠了同樣都想搵番個穩定對象了....咁男仔都有無本心架啦,睇下佢地又幾時肯定性之嘛....

引用:
原帖由 sabian 於 2008-10-12 12:20 AM 發表 查看引用來源
呢個就係你DREAM MAN啦

http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=8133123&page=1
引用:
原帖由 吳華德 於 2008-10-14 01:00 PM 發表 查看引用來源

咦... 妳勁岩我.. 約出來見下面了解下啦.. ^^
我都開左個 post, 不過仍然單身中!!! 妳岩就 pm 我啦.
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=8133123
係咪呀, 我都話架啦:smile_30:
媒人利是唔少得呀:smile_30:

引用:
原帖由 ~~希望~~ 於 2008-10-14 10:03 PM 發表 查看引用來源

好呀, 大家得閒上黎傾下計計
多謝先!!
係呢? 咁你做咩架? 平時返工會唔會上到黎??

toby:smile_14:

引用:
原帖由 ~逸風~ 於 2008-10-14 10:35 PM 發表 查看引用來源

多謝先!!
係呢? 咁你做咩架? 平時返工會唔會上到黎??
我做sales,飾物sales,平時返工無得上架,你呢???

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆