上一頁下一頁
發新話題

同事姐弟戀/父女情 (我和我的女助手)+(番外篇)+(自白篇) Update 04 June 2008-14:04

收藏  |  訂閱
755  139.9k

隨緣啦 !
我老友阿花都係感 ! 你得閒可以CHECK番佢D POST啦 !
如果你有目標既,咪去馬囉,衰左又唔駛死既 ! :smile_38:
引用:
原帖由 NieNy 於 2008-5-22 15:15 發表
寫得好呀~
估唔到同事間都可以咁

唔知我可唔可以同我公司既男仔咁呢
但佢地冇你咁大個~~~~~~~

引用:
原帖由 st999631 於 2008-5-22 04:32 PM 發表
多謝關心 !
SAM 咁濕滯,無野出。
駛唔駛食返D 補品補吓身先.......................:smile_30:

承讓 ! 承讓 !
我呢D中坑邊夠你地D後生仔黎呀 ! :smile_30:
多數係比錢買架咋 ! :smile_30:
引用:
原帖由 anthonyyuen 於 2008-5-22 15:19 發表
你果然多女.....我既大敵

多謝尚面 !
引用:
原帖由 Spiderman08 於 2008-5-22 15:20 發表
連續.....連續劇........好...支持....!!!

38 都有市場...好..!

35C :smile_44:
引用:
原帖由 Enterprise-a 於 2008-5-22 16:24 發表

小弟閱女經驗尚淺,還望樓主錫教 :smile_13:

SORRY ! 係 "父女情" 呀 ! :smile_38:
用呢個TITLE係有段故既 ! BUT唔解釋啦 ! :smile_30:
引用:
原帖由 Spiderman08 於 2008-5-22 15:23 發表
父子情...?  向邊處 ???

係囉 ! 吹漲 ! 細佬開始識認人啦......:smile_30:
引用:
原帖由 meibbq 於 2008-5-22 16:39 發表

SAM 咁濕滯,無野出。
駛唔駛食返D 補品補吓身先.......................:smile_30:

引用:
原帖由 st999631 於 2008-5-22 04:46 PM 發表
係囉 ! 吹漲 ! 細佬開始識認人啦......:smile_30:
係識認洞................:smile_38:

YES SIR ! 係認"窿" !
引用:
原帖由 meibbq 於 2008-5-22 16:47 發表

係識認洞................:smile_38:

引用:
原帖由 st999631 於 2008-5-22 04:51 PM 發表
YES SIR ! 係認"窿" !
咦… 去完接你女人嗱?
你地『兩兄妹』見到面有無打聲招呼先呀?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆