上一頁下一頁
發新話題

新手教學~~~~新手可以來看看妳地唔睇自己c底(3號更新左少少野)

收藏  |  訂閱
432  178.4k

引用:
原帖由 wataru 於 2007-8-19 02:34 AM 發表

去番禺長隆野生動物園可以行一整天﹐行完都腳弱﹐可以返回酒店啦﹐如果你住埋長隆的酒店(貴一點)更布陘ㄔ峖^廣州。
唔想行便去長隆的機動遊樂場﹐不過女女唔玩慣會驚及吐﹐到時唔舒服你晚上便乜都無得玩 ...
是嗎
多謝你的回答

引用:
原帖由 lun倫 於 2007-8-19 09:40 AM 發表

是嗎
多謝你的回答
你應該多謝是JackySam師兄﹐是他叫我幫你的~~~~~~~~:smile_38: :smile_38: :smile_38:

想請問一下點解我qq個聊天室用唔到既- -""

例如佢顯示到廣東省入面既chatroom之後我再按入惠州聊天室後就沒有反應.....

我用既版本是2006beta2 繁體

引用:
原帖由 於 2007-8-20 05:25 PM 發表
想請問一下點解我qq個聊天室用唔到既- -""

例如佢顯示到廣東省入面既chatroom之後我再按入惠州聊天室後就沒有反應.....

我用既版本是2006beta2 繁體
需要更加新的版本﹐但是那些是簡體版本。如果安裝在繁體主機﹐在之後便有好多問題出現。
自己考慮一下啦~~~~~~~~~~

自己賺下自己分先  :smile_30:

如果約個由廣州坐火車黎既女 佢又唔識路 自己又唔係太識
約係邊d地方等最好?有冇好介紹(都係近火車站出口 關口附近地方)

引用:
原帖由 lun倫 於 2007-8-30 10:31 發表
如果約個由廣州坐火車黎既女 佢又唔識路 自己又唔係太識
約係邊d地方等最好?有冇好介紹(都係近火車站出口 關口附近地方)
商業城大快活~~~~:smile_38:

再唔係就火車站大酒店門口(不過好似有幾個門口的)

再唔係就叫她在香格里拉大酒店 大堂門口等(e個酒店就係關口對正果間大酒店,有路牌指示的問人都一定會識的,e間野飲杯 卡巴千佬都成50蚊以上最好妳只和她在門口等不要入去消費唔係會消著自己嫁) :smile_38:

引用:
原帖由 JackySam 於 2007-8-30 12:28 PM 發表

商業城大快活~~~~:smile_38:

再唔係就火車站大酒店門口(不過好似有幾個門口的)

再唔係就叫她在香格里拉大酒店 大堂門口等(e個酒店就係關口對正果間大酒店,有路牌指示的問人都一定會識的,e間野飲杯 卡 ...
商業城大快活呢我都有諗 真係幾好
先多謝你的拍教

引用:
原帖由 lun倫 於 2007-8-30 20:15 發表

商業城大快活呢我都有諗 真係幾好
先多謝你的拍教
唔駛客氣  :smile_30:

多謝師兄資料!非常詳盡!:smile_46:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆