上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 17

收藏  |  訂閱
2.4k  53.8k

引用:
原帖由 Campenella 於 2010-5-18 01:00 PM 發表
3v 係呀我系想搵個以后一起可以結婚生活的。我同上一個分手兩年都冇再拍拖。哩個都係咁arm 個friend介紹識的。

你問我個問題佢前個星期都問過我,佢話覺得我好奇怪點解從來冇叫過佢唔好做。

其實只系因為我覺得 ...
要記住今日.......所講過既野..........:smile_o11:

引用:
原帖由 Campenella 於 2010-5-18 01:00 PM 發表 查看引用來源
3v 係呀我系想搵個以后一起可以結婚生活的。我同上一個分手兩年都冇再拍拖。哩個都係咁arm 個friend介紹識的。

你問我個問題佢前個星期都問過我,佢話覺得我好奇怪點解從來冇叫過佢唔好做。

祝你搵到一個可以一起同金共苦既另一半 :smile_o12:

Yes Sir
引用:
原帖由 keithlck 於 2010-5-18 01:06 PM 發表 查看引用來源

要記住今日.......所講過既野..........:smile_o11:

引用:
原帖由 Campenella 於 2010-5-18 01:00 PM 發表 查看引用來源

對呀,沒有決定之前,不要隨便許下任何承諾,當前要做既就是睇下自己的感覺好定吾好,如果真係吾好,就要盡快斬纜,不要拖泥帶水呀:smile_o10:

希望啦,些些3v

不過我同佢真系有好多生活上嘅唔同。我都在適應緊佢,例如佢食煙同夜晚唔訓覺@@
引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-5-18 01:09 PM 發表 查看引用來源

祝你搵到一個可以一起同金共苦既另一半 :smile_o12:

系呀,累己唔緊要,最怕累到人。

所以都冇叫佢唔好上班,而且我好怕唔上班只會打牌同周圍玩果d。

依家只有自己努力工作,希望以後有机會比好些生活比佢,不過都要睇緣份有冇機會一起到老。
引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-5-18 01:14 PM 發表 查看引用來源

對呀,沒有決定之前,不要隨便許下任何承諾,當前要做既就是睇下自己的感覺好定吾好,如果真係吾好,就要盡快斬纜,不要拖泥帶水呀:smile_o10:

引用:
原帖由 Campenella 於 2010-5-18 01:17 PM 發表 查看引用來源
希望啦,些些3v

不過我同佢真系有好多生活上嘅唔同。我都在適應緊佢,例如佢食煙同夜晚唔訓覺@@

食煙同夜晚唔訓, 真係要佢改喇:smile_o16:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-5-18 01:27 PM 發表 查看引用來源

食煙同夜晚唔訓, 真係要佢改喇:smile_o16:
果個好似係我黎喎

引用:
原帖由 Campenella 於 2010-5-18 01:24 PM 發表 查看引用來源
系呀,累己唔緊要,最怕累到人。

所以都冇叫佢唔好上班,而且我好怕唔上班只會打牌同周圍玩果d。

依家只有自己努力工作,希望以後有机會比好些生活比佢,不過都要睇緣份有冇機會一起到老。

http: ...
我就最信呢樣野

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-5-18 01:31 PM 發表 查看引用來源

果個好似係我黎喎
食煙會楊委架 :smile_o14:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆