上一頁下一頁
發新話題

【天空之城】誠徵天水圍街坊男女都得(第十六回)祝靚女蒲蒲7月24日生日快樂

收藏  |  訂閱
1.5k  24.6k

引用:
原帖由 josephinelai629 於 2009-7-23 11:06 AM 發表 查看引用來源

:smile_o01: vincent寫架????:smile_o01:
唔係呀...我講緊ALEX 呀, 琴日o個個故仔係alex 寫既, 前傳我諗都會係佢寫
alex 佢話o個個故仔既後半part 就交由vincent 寫, 但都7788啦

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-23 11:03 AM 發表 查看引用來源

漏左好多字呀.....係迷人的長腿叔叔呀:smile_47: :smile_47:
你又啱:smile_14: :smile_14:

引用:
原帖由 josephinelai629 於 2009-7-23 11:03 AM 發表 查看引用來源

:smile_o01: 我返10點架~:smile_o01:
哦...咁好呀,返到公司先食早餐呀?:smile_o10:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-23 11:06 AM 發表 查看引用來源

索MAY姐:smile_o09:
我地幾時約埋靚仔心去食飯呀:smile_47: :smile_47:
要睇心心幾時得閒wor, 佢放平日架~~~kakak 要叫埋妹妹去~~

引用:
原帖由 kaman488 於 2009-7-23 11:07 AM 發表 查看引用來源

你又啱:smile_14: :smile_14:
一早睇中左你啦:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 Nikita_May 於 2009-7-23 11:08 AM 發表 查看引用來源

要睇心心幾時得閒wor, 佢放平日架~~~kakak 要叫埋妹妹去~~
一定啦...我正有此意

平日就平日啦...我就佢:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-23 11:07 AM 發表 查看引用來源

唔係呀...我講緊ALEX 呀, 琴日o個個故仔係alex 寫既, 前傳我諗都會係佢寫
alex 佢話o個個故仔既後半part 就交由vincent 寫, 但都7788啦
唉...:smile_42: 大家處理既手法好大分別

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-23 11:08 AM 發表 查看引用來源

一早睇中左你啦:smile_47: :smile_47:
WOOO...點解我吾知既:smile_27:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-23 11:04 AM 發表 查看引用來源

唔夠訓咩?
係喎...你係唔係要個故仔呀?
最近瞓小左
係呀...

早個靚晨呀~:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆