上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p635 今日睇吓人妻近照 😝

收藏  |  訂閱
9.5k  4.9m

每次重要關頭都走甩咗,希望今次求到原圖。

完全有,超正,但係點解唔接阿嫂返屋企一陣,扑完再返去呢?咁正,點忍
引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-8-22 10:22 PM 發表 查看引用來源

有冇種身在其境嘅感受先?😝

師兄跪求原圖!多謝!

師兄跪求原圖

引用:
原帖由 deviljohn555 於 2019-8-22 11:33 PM 發表 查看引用來源
係呀 師兄
如果我係個師傅 真係會終生難忘
偷窺既感覺 真係好正
仲要白滑到可遇不可求
想睇住對pink lin打J
同師兄呢種interaction
真係好刺激
以前都成日幻想望住人地仆野 做汁男! ...
我都覺得嗰次好正, 個師傅仲要之後主動獻殷勤再上嚟我哋到 明顯想再𥄫我老婆

引用:
原帖由 6inch5 於 2019-8-23 12:59 AM 發表 查看引用來源
完全有,超正,但係點解唔接阿嫂返屋企一陣,扑完再返去呢?咁正,點忍

唔啦 佢啊嫲離我哋屋企唔近架 一來一回好花時間 我老婆仲要每日煮飯幫啊嫲煮飯執屋費事走嚟走去

引用:
原帖由 我都好愛我老婆 於 2019-8-22 09:15 PM 發表 查看引用來源

我開緊post,但唔識加相😅
唔緊要~有個插入圖片就應該係,我都未開過,好心急睇啊嫂身材同美腳

引用:
原帖由 我都好愛我老婆 於 2019-8-21 11:37 PM 發表 查看引用來源

師兄,收到原圖啦😍,因為我係新手關係,我回覆唔到你訊息,亦發唔到新訊息🙏🏻,當然可以開心share我老婆啲相俾你,但可以點share呢?我地仲可以玩互動share,應該幾刺激,唸起都硬哂😍,不如你發多次訊息俾我,睇下大家可以點玩,我上星期先同老婆玩完,影左好多相😍。題外話,啲圖唔知點解唔太清,唔知係咪我唔識開。 ...
師兄你個po直情留言唔到~準備跟貼你既po

引用:
原帖由 h789741 於 2019-8-23 01:41 AM 發表 查看引用來源

唔緊要~有個插入圖片就應該係,我都未開過,好心急睇啊嫂身材同美腳
直情無插入圖片喎。😅

引用:
原帖由 h789741 於 2019-8-23 01:44 AM 發表 查看引用來源

師兄你個po直情留言唔到~準備跟貼你既po
違帖會先被鎖上,會員請運用\"編輯鍵\"功能,將未完成部分補充回或完成後,
再pm或按檢舉鍵通知版主重開主題。

我連“編輯鍵”同“檢舉鍵”都無,post到好無癮。😑

另外,有師兄pm我話可以upload啲相上一個網度,再放條link落黎,但我見呢度啲師兄可以直接post,唔洗咁轉接既?🙄

相都準備好哂,而家搞到無乜癮。😑

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆