上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 3)

收藏  |  訂閱
3.0k  446.2k

引用:
原帖由 twiceonly 於 2011-4-28 11:02 PM 發表 查看引用來源
d 綫起你埋口前溶咗...幾大件事...
我試過...我要補4針
搵醫生聯過啦...
唔補唔好ga...
唔係掛 痛唔痛

引用:
原帖由 火之鳥 於 2011-4-28 11:47 PM 發表 查看引用來源

唔係掛 痛唔痛
會麻醉ga ==

引用:
原帖由 twiceonly 於 2011-4-28 11:02 PM 發表 查看引用來源
d 綫起你埋口前溶咗...幾大件事...
我試過...我要補4針
搵醫生聯過啦...
唔補唔好ga...
我比護士睇係傷口爆左... 佢話唔駛里佢,係自己會埋口架wor...:smile_41:

引用:
原帖由 火之鳥 於 2011-4-28 08:42 PM 發表 查看引用來源
有冇c兄解答到 help~   d線甩左幾條 睇到有條"空隙" 正唔正常....
係咪有條坑,入面有少少紅,少少白色分泌物係度架?? 我而家都係禁,冇大流血,唔係太痛,只係有時"甚"少少血囉~~~

剛剛睇,我條坑(爆傷口)個度好似愈來愈大, 只有分泌,沒有太多血,會唔會有問題架?? 有冇ching 有經驗??

引用:
原帖由 艾力強 於 2011-4-29 12:52 AM 發表 查看引用來源

係咪有條坑,入面有少少紅,少少白色分泌物係度架?? 我而家都係禁,冇大流血,唔係太痛,只係有時"甚"少少血囉~~~

剛剛睇,我條坑(爆傷口)個度好似愈來愈大, 只有分泌,沒有太多血,會唔會有問題架?? 有冇ching 有經驗 ...
我今日睇完e生~_~ 佢話唔洗補針

但係間唔中扯旗 都唔知幾時好

你個 傷口個度愈來愈大 睇下e生搵震d wo

引用:
原帖由 火之鳥 於 2011-4-29 02:44 PM 發表 查看引用來源

我今日睇完e生~_~ 佢話唔洗補針

但係間唔中扯旗 都唔知幾時好

你個 傷口個度愈來愈大 睇下e生搵震d wo
同佢講啦!! 我都係禁...好辛苦, 之後佢比多一隻藥比你臨訓食, 好好多架~~~

引用:
原帖由 艾力強 於 2011-4-29 12:49 AM 發表 查看引用來源

我比護士睇係傷口爆左... 佢話唔駛里佢,係自己會埋口架wor...:smile_41:
會....不過好慢

引用:
原帖由 2等天使 於 2011-4-27 10:08 PM 發表 查看引用來源
最好啦...不過都要睇你本身反唔反到出黎
如果只係覺痛/緊就要慢慢習慣
我細細個(小3小4)果時係反到,之後冇乜點理佢,而家反唔到:smile_27:

引用:
原帖由 khleung97 於 2011-4-29 11:33 PM 發表 查看引用來源

我細細個(小3小4)果時係反到,之後冇乜點理佢,而家反唔到:smile_27:
你反過之後無再反, 包皮同縏帶變得緊左, 係咪用力反都唔得?

引用:
原帖由 twiceonly 於 2011-4-29 05:42 PM 發表 查看引用來源
會....不過好慢
慢成點呀??半年先好?? 另外,我做完第2日醫生叫我可以沖涼,因為有醫學膠水保護,如果而家爆左,係咪即係唔可以濕水呀???如果係,係咪直接好番都唔好濕呢???

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆