上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 3)

收藏  |  訂閱
3.0k  446.3k

大家..我想問呢... 做傅通  果隻 割1次 大妁要幾多錢??
同埋 做激光果隻 割包皮 1次 大妁又要幾多錢左右架? 邊1隻好d?

引用:
原帖由 艾力強 於 2011-4-27 11:55 PM 發表 查看引用來源

我2個位...
1) 龜頭環邊的皮(約1cm直徑)及繫帶下少少的皮(約2cm直徑的乒乓球)
2) 近陰徑根部, 而家好左好多(約1/4乒乓球)

有舉向上. 另外,有時整到jj, or 換紗布時你地有冇痛? 我痛到仆街連腳震尤其係睪丸 ...
睪丸都痛埋咁大件事..... 勁乜鬼呀!!! 我返工咪又係痛到要命, 搵食... 冇計!!!! :smile_42: 我明天去覆診喇, 希望平平安安喇!!!

引用:
原帖由 chaumark 於 2011-4-28 12:20 AM 發表 查看引用來源

睪丸都痛埋咁大件事..... 勁乜鬼呀!!! 我返工咪又係痛到要命, 搵食... 冇計!!!! :smile_42: 我明天去覆診喇, 希望平平安安喇!!!
我想問你呢.. 你用傅統刀割 定係激光架???

大家..我想問呢... 做傅通  果隻 割1次 大妁要幾多錢??
同埋 做激光果隻 割包皮 1次 大妁又要幾多錢左右架? 邊1隻好d?

引用:
原帖由 大風 於 2011-4-28 12:23 AM 發表 查看引用來源

激光!! 返工的話, 要有心理準備會幾辛苦....!!!

引用:
原帖由 大風 於 2011-4-28 12:23 AM 發表 查看引用來源

激光...仲激痛tim.............

引用:
原帖由 大風 於 2011-4-28 12:52 AM 發表 查看引用來源
而家好多都賣激光,因為少出血,快D好番. 不過我覺得個個人唔同....我20/4/11 做完,咪痛到仆街!!因此你應該去睇睇醫生, 問問比較好D...

傳統就唔知。。。係診所做激光7-8000, 醫院13000 - 14000

有冇c兄解答到 help~   d線甩左幾條 睇到有條"空隙" 正唔正常....

回覆2468# 的帖子

引用:
原帖由 火之鳥 於 2011-4-28 08:42 PM 發表 查看引用來源有冇c兄解答到 help~   d線甩左幾條 睇到有條"空隙" 正唔正常....
空隙......唔係好明?

引用:
原帖由 SexMobile 於 2011-4-28 10:29 PM 發表 查看引用來源
空隙......唔係好明?

d 綫起你埋口前溶咗...幾大件事...
我試過...我要補4針
搵醫生聯過啦...
唔補唔好ga...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆