上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p635 今日睇吓人妻近照 😝

收藏  |  訂閱
9.5k  4.9m

我都想做個三叔 wo,成日有日睇

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-8-16 03:03 PM 發表 查看引用來源
講埋下集先

老婆本來啱啱個星期日就會返嚟屋企 可惜佢嫲嫲唔舒服 晚晚唔停咁咳 老婆都仲係唔放心所以決定繼續留喺嫲嫲到先。。

我唯有繼續用whatsapp嚟同老婆傳情。。
尋晚收工返到屋企whatsapp老婆。。

我: 我返到屋企啦

老婆: okay!

我: 做緊乜呀

老婆: 睇緊電視

我: 啊嫲呢?

老婆: 頭先同佢按摩完 佢食咗啲藥瞓咗啦

...
嘩俾我食三叔 邊有可能忍得住呀
咁靚又咁索

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-8-16 03:03 PM 發表 查看引用來源
講埋下集先

老婆本來啱啱個星期日就會返嚟屋企 可惜佢嫲嫲唔舒服 晚晚唔停咁咳 老婆都仲係唔放心所以決定繼續留喺嫲嫲到先。。

我唯有繼續用whatsapp嚟同老婆傳情。。
尋晚收工返到屋企whatsapp老婆。。

我: 我返到屋企啦

老婆: okay!

我: 做緊乜呀

老婆: 睇緊電視

我: 啊嫲呢?

老婆: 頭先同佢按摩完 佢食咗啲藥瞓咗啦

...
師兄,頂唔順,上左癮,日日等你出新文。😅😅

師兄有無興趣同我私下玩即時分享互動send相?唸起都正。😍😍

一次過追返晒成個post,師兄你講每個經歷都好詳盡又生動,配合埋你個靚靚老婆嘅相真係令人就咁睇都好似喺現場到一齊視姦緊你老婆咁!呢到咁多個post我淨係追你一個嘅post就夠喇!
p.s. 如果方便嘅,我其實好想欣賞返你老婆之前啲相嘅原圖,不過真係要師兄方便先。

師兄,可否傳我原圖,萬分感謝!!

引用:
原帖由 issa520 於 2019-8-19 06:12 PM 發表 查看引用來源
一次過追返晒成個post,師兄你講每個經歷都好詳盡又生動,配合埋你個靚靚老婆嘅相真係令人就咁睇都好似喺現場到一齊視姦緊你老婆咁!呢到咁多個post我淨係追你一個嘅post就夠喇!
p.s. 如果方便嘅,我其實好想欣賞返你老婆之前啲相嘅原圖,不過真係要師兄方便先。 ...
師兄,我都好想欣賞返呀嫂之前啲原圖。💯💯💯😍😍😍

引用:
原帖由 我都好愛我老婆 於 2019-8-20 12:53 PM 發表 查看引用來源

師兄,我都好想欣賞返呀嫂之前啲原圖。💯💯💯😍😍😍
唔係開PO咩師兄,等緊睇:smile_38:

:smile_o12:正,唔見左幾億!Thanks

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-7-30 05:10 PM 發表 查看引用來源
好耐冇上過嚟,老實講 宜家咁嘅時勢真係冇心情。唔好講話出帖,就連上嚟香討嘅心情我都冇。不過政治野呢到唔講啦,其實我冇上嚟唔代表我同老婆冇自己兩公婆玩嘅。今日突然間想出返帖。。。

大家記唔記得,早排遊行 因為知道返屋企會好麻煩 所以我同老婆咪去咗佢姊妹同佢老公屋企過夜嘅,我老婆仲因為著住條短褲太短喺sofa到走0西光俾佢姊妹老公𥄫嘅。早幾日我哋同佢哋再一齊出咗去,因為冇車返屋企所以我同老婆照舊 ...
師兄,收到原圖啦😍,因為我係新手關係,我回覆唔到你訊息,亦發唔到新訊息🙏🏻,當然可以開心share我老婆啲相俾你,但可以點share呢?我地仲可以玩互動share,應該幾刺激,唸起都硬哂😍,不如你發多次訊息俾我,睇下大家可以點玩,我上星期先同老婆玩完,影左好多相😍。題外話,啲圖唔知點解唔太清,唔知係咪我唔識開。

C兄,可唔可以要原圖,睇佐你好耐啦,thx

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆