上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 8

收藏  |  訂閱
1.5k  104.2k

引用:
原帖由 Sawatdee 於 2009-5-9 08:10 AM 發表

.....非常認同師兄見解......但認為.....這只適用於在 "正常社交" 的情況下......在一個 "不道德交易" 中所認識的情況下.......我個人就認為並不是很適用了........
Sawatdee兄, 應該點樣處理會比較好?  請賜教.

Sawatdee大師唔係又係度以大師身份教訓各沉船C兄咩"物先腐而後蟲生......淫因先種.....自食惡果......活該....."咩? Sawatdee 大師唔係好鐘意寸沉船既人咩,話大家活該,做咩禁好興志比沉船C兄comment,你咁X勁。

我沉K女    :smile_27:

其實你地男仔/男人沉緊船既心態系點架呢? 無論而家沉緊或之前沉緊,可否分享一下你地既經歷呢?

因我男友而家沉緊,但我又放唔低佢!

引用:
原帖由 unhappygirl123 於 2009-5-10 10:01 PM 發表 查看引用來源
其實你地男仔/男人沉緊船既心態系點架呢? 無論而家沉緊或之前沉緊,可否分享一下你地既經歷呢?

本人未沈 但我認為:
心態係覺得個女女好o岩自己 好好 好想得到佢個心(但要得到佢地個心唔係唔得 係要好有耐性同誠意)所以咪有咁多人沈囉

引用:
原帖由 unhappygirl123 於 2009-5-10 10:01 PM 發表 查看引用來源

你男友想同其他女人發展男女關係
你竟然仲放唔低:smile_41:

男人叫得沉船

係對那個歡場女子動真感情

唔係逢場作慶 唔係混水摸魚

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2009-5-9 11:32 AM 發表 查看引用來源

好多香港的男人都有此通病,一係個男人搵錢少...一係就吊兒郎當,沒計劃(尤其係講結婚),拖得就拖,到個女仔出到聲先去做,有啲可能唔做tim,另外仲有的係,個男人拍拖耐左,開始覺得悶和厭倦,個時連結婚的想法都放 ...
其實詳情我都唔太清楚
不過正如你所講,我諗個男仔都係比較貪玩(廿幾歲,貪玩都好正常),成日有女響身邊(據聞條仔好靚仔)
咁個女仔自然覺得無咩將來
大陸女仔無安全感好自然就會要個男仔俾家用,有多個錢響身,俾人飛都仲有d錢響手嘛
而個男仔搵錢又唔多,咪唔願意囉
最後就分手收場
後來據聞個男仔依然想同個女仔一齊,但係覆水難收,條女一方面唔肯復合,另一方面又唔肯接受其他人
真係浪費晒:smile_39:

引用:
原帖由 milkycocopop 於 2009-5-10 02:29 AM 發表 查看引用來源
Sawatdee大師唔係又係度以大師身份教訓各沉船C兄咩"物先腐而後蟲生......淫因先種.....自食惡果......活該....."咩? Sawatdee 大師唔係好鐘意寸沉船既人咩,話大家活該,做咩禁好興志比沉船C兄comment,你咁X勁。
.....我的留言.....只是針對....食咸魚唔低得渴的船客......明知咸魚是咸......但期望自己可以揀到例外.....可以食到件解渴生津的咸魚.....結果期望落空.....把自已得到不合理期望的 "責任"......怪責咸魚太咸.......這根本就是本末倒置.....

.....師兄....如果我的留言....讓你感覺難受......我只能向你說聲 "抱歉"......因為我對此種船客的看法不會改變......

引用:
原帖由 goodlife 於 2009-5-11 07:40 PM 發表 查看引用來源

其實詳情我都唔太清楚
不過正如你所講,我諗個男仔都係比較貪玩(廿幾歲,貪玩都好正常),成日有女響身邊(據聞條仔好靚仔)
咁個女仔自然覺得無咩將來
大陸女仔無安全感好自然就會要個男仔俾家用,有多個錢響身,俾人 ...
這些情況真是屢見不鮮...由其是他好靚仔...一個女仔又點可能留得住佢個心呀...太多誘惑了...至於女方未能放下...需要時間的洗禮...我經常同朋友說...錢沒了不緊要...心傷了就難療...:smile_45:

我諗我而家同個女仔真係開始咗, 我講到明佢只要開聲我就會幫佢, 但佢死都唔要我幫.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆