上一頁下一頁
發新話題

肛交(不喜此題目者勿入,另外更改左少少內容)

收藏  |  訂閱
453  38.8k

多謝分享!肛交我中意啊!

引用:
原帖由 知更 於 2009-1-30 12:06 AM 發表 查看引用來源

我 d post 有提過下架 :smile_13:  
你直頭勁添啦~

引用:
原帖由 bb77 於 2009-1-30 12:13 AM 發表 查看引用來源
多謝分享!肛交我中意啊!
唔洗客氣~我都好中意~

引用:
原帖由 bcm 於 2009-1-30 12:34 AM 發表 查看引用來源

唔洗客氣~我都好中意~
樓主你都好識享受
新年祝你肛交快樂

一直都有追開你的post 回味從前同ex gf 玩後門的日子, 享受過程多一點.
由前戲到進入, 要互相配合, 系兩個人都思想一致, 才是最精,

老狼雖弓馬嫻熟,但對後山小徑卻相當陌生,請教樓主幾個問題:
1,肛門部位除肛門口菊紋位置有少部份感覺神經外,直腸並無神經線,對男性器官的進入衹有"脹"感,生理上難於提供"快感,而所謂"快感"的產生,是否純屬於心理的感覺?
2,男性在肛交中的快感來得比女性大,除心理的"新奇"快感外,亦同時有生理的快感.肛門口屬隨意肌,可通過收縮會陰肌肉來將肛口收緊,直腸則屬不隨意肌,無法有收縮行為,故男性在肛交中的感覺是口窄內空,最大的滿足是"新奇及另類"感.
3,女性在肛交中的刺激該不衹於來自肛門,而應是男性雙手對乳房,陰道及陰核的刺激.甚而再加上熱吻的全面接觸.
4,肛門中有大量協助分解食物的細菌,經常灌洗會殺害及影响繁殖數量,對身體無益.
5,肛門口肌肉的經常及過度擴張會造成失去收縮能力,形成習慣性大便失禁.

肛交偶一為之當無不可,亦可嘗新奇之願,多做則無益有害,樓主認為對嗎?

引用:
原帖由 池佐倒夜香 於 2009-1-29 11:04 PM 發表 查看引用來源
S2000 好難渣WO~~~尾碌車
i don't think so , i like FR

仲以為咁多人討論肛交可以學多d嘢,點知大半都係講車

哇,b姐你同你男友真係冇野係唔玩得咁 :smile_27: 勁
性商店話入就入,又玩埋後面
我真係冇乜膽做呢兩樣野

不過間唔中玩後面應該幾有新鮮感既:smile_30:
記得唔好忽前忽後就得唔係會感染

引用:
原帖由 皇阿哥 於 2009-1-30 12:46 AM 發表 查看引用來源

樓主你都好識享受
新年祝你肛交快樂
我都成個月無玩過後門啦~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆