上一頁下一頁
發新話題

徵玩得吹得的您入小妹吹水室(PART62)

收藏  |  訂閱
729  6.4k

引用:
原帖由 MINAKO妹 於 2009-1-15 17:34 發表 查看引用來源

係呀~~日日都要有D野比我玩下先得家...:') :')
  未死過呀, 玩小妹.

引用:
原帖由 MINAKO妹 於 2009-1-15 05:34 PM 發表 查看引用來源

唉~我都知唔如意既野有好多,佢日日都比D咁既野我,我遲早一日比佢激死左呀:smile_19:
妳咪當積吓福囉!我咪又係一樣要受個文員氣!做大事不拘小節嘛!

重有你唔摃快死阿!妳望吓前面有幾多靚仔笑住咁同妳揮手!笑吓la

引用:
原帖由 tigacosmos 於 2009-1-15 05:40 PM 發表 查看引用來源

未死過呀, 玩小妹.
所以我先話佢都唔知佢係真死蠢定假死蠢囉:') :')

引用:
原帖由 hehehaha173 於 2009-1-15 05:40 PM 發表 查看引用來源

妳咪當積吓福囉!我咪又係一樣要受個文員氣!做大事不拘小節嘛!

重有你唔摃快死阿!妳望吓前面有幾多靚仔笑住咁同妳揮手!笑吓la
我日日都同佢積福就真呀...唔好日日比D麻煩野我呀...:smile_24:
有靚仔...都冇我份啦~~~我又唔令.....:smile_24:

引用:
原帖由 MINAKO妹 於 2009-1-15 05:37 PM 發表 查看引用來源

我同佢唔同POST家,做地產黎行,SALES梗要過秘書,佢係SALES黎家....
但樣樣都拾下拾下,叫人同佢拾手尾...好難頂家....
佢冇本事做我上司,佢講野又唔得,做野又唔得....都唔知佢點做SALES家....
咁你咪唔好幫佢,等佢自己出事咪一天都光晒lor

引用:
原帖由 MINAKO妹 於 2009-1-15 05:38 PM 發表 查看引用來源

TOMMY~我比人激呀.要同人傾,放鬆下呀....:')
:smile_14: 邊個激小妹 :smile_14: 話比我知 :smile_22::smile_22::smile_22:

引用:
原帖由 hehehaha173 於 2009-1-15 05:42 PM 發表 查看引用來源

咁你咪唔好幫佢,等佢自己出事咪一天都光晒lor
最弊,佢出事既一天,係我做死既一天啦~
佢次次出事,我D老闆係晒度....佢就係唔係都向D老闆救求,D老闆就叫我幫佢睇睇..:smile_24:
咁咪係我死囉...:')

引用:
原帖由 tommy1601 於 2009-1-15 05:43 PM 發表 查看引用來源

:smile_14: 邊個激小妹 :smile_14: 話比我知 :smile_22::smile_22::smile_22:
係呀....係我同事呀.......:') :')

引用:
原帖由 MINAKO妹 於 2009-1-15 17:41 發表 查看引用來源

所以我先話佢都唔知佢係真死蠢定假死蠢囉:') :')
唔好幫佢

引用:
原帖由 MINAKO妹 於 2009-1-15 05:42 PM 發表 查看引用來源

我日日都同佢積福就真呀...唔好日日比D麻煩野我呀...:smile_24:
有靚仔...都冇我份啦~~~我又唔令.....:smile_24:
經濟差市場會自然淘汰佢架la,妳咁妳老細瞎架咩

妳如心哋好靚仔會走埋妳果樹的,娶妻求"然"淑,放心

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆