上一頁下一頁
發新話題

個FD個女友.....岩岩打麻雀輸左錢...

收藏  |  訂閱
246  31.7k

引用:
原帖由 buddy25 於 2008-12-10 03:13 PM 發表 查看引用來源
點解呢排咁多AV戲情既....
根本就唔make sense...
就算真係失業無錢.....
最多咪拖住先...唔俾住
又講到咁friend...咪叫條仔代還囉

一係就你好靚仔....條女特登輸俾你
搵個借口同你攪....haha:smile_30:
i support ching's argument...very smart...!!!

講俾你個friend聽,可能佢都話好哩,或者咪叫條仔代還囉,即係xxx你個friend算啦!:smile_30: :smile_30:

成街都係女,成日打麻雀,駛唔駛xxx個friend條女呀?:smile_45:

又或者調轉,你條女輸錢,俾你個friendxxx一鑊,制唔制?

引用:
原帖由 buddy25 於 2008-12-10 03:13 PM 發表 查看引用來源
點解呢排咁多AV戲情既....
根本就唔make sense...
就算真係失業無錢.....
最多咪拖住先...唔俾住
又講到咁friend...咪叫條仔代還囉

一係就你好靚仔....條女特登輸俾你
搵個借口同你攪....haha:smile_30:
其實真係有呢d事發生ga...
你諗下..個女仔之前月入5~6千蚊...
比屋企都冇左1~2千..
得返3千左右駛....儲都儲唔到好多ga...
所以2千對一d人黎講真係幾大數目...

而有d女仔又輸左咁多...又冇得還....
又覺得自己唔係咩冰清玉潔....
又覺得比左(肉體)你又唔點蝕底....
咪會諗錢債肉償囉....

引用:
原帖由 yumiyenbaby 於 2008-12-9 14:02 發表 查看引用來源

係叫佢去上 link 出 post,
佢 post 錯區啦 ~~
咁又係喎....:smile_42:

咁開心:smile_47: :smile_46:

lay個仲AV啦....
http://www30.188channel.com/view ... 0106&extra=page%3D1

近排d人真係體AV體到上腦.

吹水成分好重.....
仲係最FD條女...

老作:smile_30:

老作:smile_30: :smile_30: :smile_30:

唔洗諗啦.一於賭債肉償!!!
引用:
原帖由 沈大師~ 於 2008-12-9 10:05 AM 發表 查看引用來源
我個FD個女友.....岩岩係我屋企打麻雀打左8圈....
係咁出充..輸左錢...輸左二千幾蚊比我.....
佢係度喊....跟住我問佢咩事喊......
佢話岩岩失業D錢用哂....
唔知輸甘多......無錢還比我...
佢話...同我XXX當還 ...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆