上一頁下一頁
發新話題

石溜汁增強性能力和醫陽萎 (p.29總結)

收藏  |  訂閱
571  158.2k

好彩月頭買左8支! 可以慢慢飲。   eCosway 應該有貨的

我係CITYSUPER買左只63蚊,但都係得27.5%紅石榴成份,得500ML飲兩天咋,
不過無效都唔緊要,對身體點都有幫助掛,同唔使雪凍都幾好
飲,不過貴左D,咪每日飲少兩支可樂囉
,其實好多地方有,香港買野咁方便,黎度無第度會有.

引用:
原帖由 龍應台 於 2008-12-16 12:34 PM 發表 查看引用來源
我係CITYSUPER買左只63蚊,但都係得27.5%紅石榴成份,得500ML飲兩天咋,
飲,不過貴左D,咪每日飲少兩支可樂囉 ,其實好多地方有,香港買野咁方便,黎度 ...
今日喺citysuper 買咗$69.00/支,牌子叫"Lakewood"  100% fresh juice(紅石榴):smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 alanfoo2000 於 2008-12-16 09:57 PM 發表 查看引用來源

今日喺citysuper 買咗$69.00/支,牌子叫"Lakewood"  100% fresh juice(紅石榴):smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:
呢隻Lakewood 都唔錯,我第一次就是買呢隻,呢隻上網訂平d ,不過唔係怡康元,在另一間網上健康食品公司,今日打去問,佢話仲有大把貨。 呢隻lakewood 1L 賣六十幾蚊,怡康元就賣1L 50蚊 (自取再九折),大家都是純天然的有機紅石榴汁,但產地唔同,Lakewood 是美國貨,而怡康元的是格老吉亞 出品。怡康元平兩成,但而家冇貨,要一月先有,我而家唯有飲住lakewood 先。

引用:
原帖由 龍應台 於 2008-12-16 12:34 PM 發表 查看引用來源
飲,不過貴左D,咪每日飲少兩支可樂囉 ,其實好多地方有,香港買野咁方便,黎度 ...
你應該買錯左另一隻。citysuper 有好多果汁,單單是Lakewood 呢隻牌子就出左幾隻紅石榴汁,有 「藍梅溝紅石榴」、「提子溝紅石榴」、「紅梅溝紅石榴」,但只有一種是「純正紅石榴」。你買果陣要小心d 睇。不過我前排去,純正紅石榴好似俾人掃晒:smile_27:

上網訂吧,去邊間訂,請自己搵

引用:
原帖由 rssiu8869 於 2008-12-16 10:38 AM 發表 查看引用來源
好彩月頭買左8支! 可以慢慢飲。   eCosway 應該有貨的
ecosway 賣果d 是水溝糖 再 溝 果汁粉 ,完全唔健康,幾廿蚊不如買礦泉水飲可能仲健康

非常感謝

根據我近排的調查所得,在香港真正無添加的紅石榴汁得三隻

一隻是美國的Lakewood  可以上網訂,在sogo 和citysuper 都有得賣 $ 68 1L

一隻是土耳其出的,在香港站的健康食品店有得賣, $ 60 1L

一隻是格老吉亞出的,在怡康元網上購物訂購, $50 1L ( $45 官塘自取),但呢隻己俾人買晒,要下年一月底先有貨

其他都是water concentrate ,即是水溝 糖 溝 果粉 ,千期唔好買

仲有,有d 都是寫住純天然,但就有溝其他果汁,當中紅石榴的比例不足三成。上面介紹的三種牌子都有出這類混合果汁,例如Lakewood ,大家去到citysuper 都會見到好多隻,仲全部都是寫英文,放埋一堆,要小心逐支睇下,分清邊支是純紅石榴汁先好買。當然,如果是上網或電話訂購就一定唔會攪錯了。

回覆 238# 的帖子

唔係BOR, 除左呢3隻, 我係TASTE買左支 牌子係RABENHORST, 講明係100%有機純天然德國製... 69蚊, 不過得330ML...超貴!

引用:
原帖由 潮爆白撞 於 2008-12-17 12:22 AM 發表 查看引用來源
唔係BOR, 除左呢3隻, 我係TASTE買左支 牌子係RABENHORST, 講明係100%有機純天然德國製... 69蚊, 不過得330ML...超貴!
呢隻未見過,但貴三倍,真的好誇張

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆