上一頁下一頁
發新話題

*聚緣會*誠徵30以上單身好男好女,一齊旅行,打牌,唱K,shopping,party...(非誠勿入)2

收藏  |  訂閱
752  20.4k

引用:
原帖由 wannabe 於 2008-11-3 23:09 發表

你唸咗去邊
個d經點唸...救命
哦...日經:smile_30: 冇諗錯:smile_30:

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2008-11-3 11:15 PM 發表

哦...日經:smile_30: 冇諗錯:smile_30:
有進步...:smile_04:
唸兩句黎聽聽

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2008-11-3 11:15 PM 發表 查看引用來源

你思覺失調

引用:
原帖由 wannabe 於 2008-11-3 23:17 發表

有進步...:smile_04:
唸兩句黎聽聽
喃嘸呵眉頭法:smile_30:

引用:
原帖由 peterandu 於 2008-11-3 11:18 PM 發表

你思覺失調
即係...發神經? :smile_27:

引用:
原帖由 peterandu 於 2008-11-3 23:18 發表

你思覺失調
你味覺失調:smile_34: :smile_30: :smile_30:

1.緣緣會             4. 好友緣club                 7.話唔定會

2.緣圓會             5.子非魚club                  8.唔一定會

3.聚緣會             6.有緣相聚club               9.有可能會            

揀 1個你 認為 最好既      

歡迎投票!!!!

截止時間:  11月4日 清晨 2點整

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-11-3 11:24 PM 發表
1.緣緣會             4. 好友緣club                 7.話唔定會

2.緣圓會             5.子非魚club                  8.唔一定會

3.聚緣會             6.有緣相聚club               9.有可能會           ...
岩岩先開始唸經咋喎...
未唸完...
你就出啦

引用:
原帖由 wannabe 於 2008-11-3 23:25 發表

岩岩先開始唸經咋喎...
未唸完...
你就出啦
喃嘸呵眉頭法<-------果然好堅

引用:
原帖由 wannabe 於 2008-11-3 11:22 PM 發表 查看引用來源

即係...發神經? :smile_27:
冇錯

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆