上一頁下一頁
發新話題

分享及討論下食女、人妻、中女、怨婦等種種經驗及過程🤫😍

收藏  |  訂閱
320  73.0k

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-8-1 22:53 發表 查看引用來源

ching, 我老婆 c 都未有,
見ching 真係 全妒忌
咪玩啦大哥,紅顏都係C對波一樣好好玩

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-8-1 22:53 發表 查看引用來源

ching, 我老婆 c 都未有,
見ching 真係 全妒忌
你唔好成日玩我啦🥺😌又出賣一張老婆喺酒店游水賣大包🤫🤭

引用:
原帖由 mm28 於 2024-8-4 13:55 發表 查看引用來源

阿嫂身材真係勁😍😍,個波波揸落去係咪好軟熟?

引用:
原帖由 mm28 於 2024-8-4 13:55 發表 查看引用來源

咁大乳....兩隻手都揸唔晒一個😂😂😅😅

引用:
原帖由 happy0567 於 2024-8-5 10:33 發表 查看引用來源

阿嫂身材真係勁😍😍,個波波揸落去係咪好軟熟?
佢好彈手好挺㗎,成日做運動同埋去美容院按摩胸部去keep

引用:
原帖由 MAN818 於 2024-8-5 10:36 發表 查看引用來源
咁大乳....兩隻手都揸唔晒一個😂😂😅😅
冇咁誇張啩大哥🤭

講埋呢個人妻呀嫂第一次出軌同我屌既事先

第一次係好偶然嘅機會,嗰晚飲到好夜佢係飲到醉醉地,係酒吧度同我唱歌,欖頭攬頸,我自己都有啲興,於是大膽啲攬下呢個人妻條腰,跟手掃落去摸佢大籮柚,佢最初縮㗎不過之後畀我搞到佢閪痕,開始越嚟越大膽,大家醉醉地喺酒吧已經爭啲玩到打茄輪
佢坐喺吧檯我借已搵條嘢頂佢大髀,呢個人妻忍唔住攞隻手過嚟揸我條嘢,跟住細細聲同我講你都好咸濕好大膽搵條嘢頂阿嫂,我記得佢仲捽我個龜頭.......我已經知道嗰晚好大機會會同佢屌

果晚喺酒吧呢個阿嫂除咗有啲酒意其實已經畀我搞到㷫曬,大家差唔多面貼面傾計,跟住阿嫂就同我講不如走喇你送我返屋企
一出到酒吧門口行咗一段路,佢已經穿住我隻手對波已經頂埋黎,我知道已經佢肯定好痕🤭跟住我詐諦問佢阿嫂我截的士送你返屋企,佢同我講行啦但係又唔係上的士,去到間時鐘酒店樓下佢突然間攬住我問我想唔想要?我扮嘢話阿嫂你嘅意思係?阿嫂好大膽咁講我今晚想同你扑嘢我結咗婚除咗我老公之外我未同第二個男人扑過嘢,今晚大家開心下,你唔制就算
我扮猶豫咗一陣就答佢阿嫂大家開心下啦,佢同我講屌完唔好講出去畀任何人聽,唔係佢老公知道就大鑊
跟住我問佢阿嫂使唔使帶袋佢話安全期唔使,我當然拿拿聲同佢開房啦
稍後再續.....

附件

引用:

Ching 出大招, 晒死我地班版友.

引用:
原帖由 mm28 於 2024-8-5 21:37 發表 查看引用來源
講埋呢個人妻呀嫂第一次出軌同我屌既事先

第一次係好偶然嘅機會,嗰晚飲到好夜佢係飲到醉醉地,係酒吧度同我唱歌,欖頭攬頸,我自己都有啲興,於是大膽啲攬下呢個人妻條腰,跟手掃落去摸佢大籮柚,佢最初縮㗎不過之後畀我 ...
咁正!第一次就可以冇套內射亞嫂!😬

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-8-5 22:17 發表 查看引用來源

Ching 出大招, 晒死我地班版友.
老友咪玩小弟好喎

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆