上一頁下一頁
發新話題

新手教學~~~~新手可以來看看妳地唔睇自己c底(3號更新左少少野)

收藏  |  訂閱
432  178.4k

引用:
原帖由 kbwc77 於 2007-8-14 11:48 發表
唔係唔記得號碼呀!

係我重新安裝新 qq 後, 輸入號碼及密碼個位, 冇辦法可以入到字入去!
係唔係塋幕鍵盤呀...一點q號和密碼位置跳左個鍵盤仔出來咁呀!!??
如果係咁就要用滑鼠去點個鍵盤畫面入數字的...

回覆 #231 人間兇器 的帖子

冇鍵盤彈出喎, 點落個位後入唔到字!

引用:
原帖由 kbwc77 於 2007-8-14 13:59 發表
冇鍵盤彈出喎, 點落個位後入唔到字!
重裝多次qq啦...留心下d選項...無理由咁古怪...

回覆 #233 人間兇器 的帖子

我已經重裝左幾次, 又裝個以前 D 版本, 都係搞唔掂! 求命呀!!!

thanks for sharing

引用:
原帖由 woody1986 於 2007-8-17 03:48 發表
我想問 我係qq整左qq秀

但係點解係qq遊戲果度顯示唔到?
qq秀只係顯示在聊天對話的視槍內

qq遊戲果度果d要另外比錢買嫁 :smile_38:

請問廣州有那些地方好玩 值得一去
本人想跟一個女的QQ朋友去 但又不知有什麼地方 可以玩一日
請問各位有沒有好介紹
還有 廣州有沒有好價錢一般的好酒店介紹?
這是很重要 上午好唔好玩 就決定晚上有冇得玩

第2日還會去深圳
請問如果去完歡樂谷那邊
外面近的地方有什麼較好的食肆?

Thank you for sharing.

引用:
原帖由 lun倫 於 2007-8-18 10:23 PM 發表
請問廣州有那些地方好玩 值得一去
本人想跟一個女的QQ朋友去 但又不知有什麼地方 可以玩一日
請問各位有沒有好介紹
還有 廣州有沒有好價錢一般的好酒店介紹?
這是很重要 上午好唔好玩 就決定晚上有冇得玩
...
去番禺長隆野生動物園可以行一整天﹐行完都腳弱﹐可以返回酒店啦﹐如果你住埋長隆的酒店(貴一點)更加方面﹐因為不用回廣州。
唔想行便去長隆的機動遊樂場﹐不過女女唔玩慣會驚及吐﹐到時唔舒服你晚上便乜都無得玩呀﹗
如果廣州可以去白雲山及旁邊花卉花園行下﹐或者去上下九﹑北京路﹑中華廣場﹐不過這三個地方都是商店街﹐需要洗錢呀。
如果系廣州晚上可以去長堤那邊酒吧去飲下酒。
長堤大馬路那邊及人民南路及沿江路有很多酒店可以選擇。

深圳那邊不是太熟﹐歡樂谷那邊好像沒有甚麼好的。
你返回東門或華強北或春風路那邊比較多選擇

祝你好運﹗﹗﹗

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆