上一頁下一頁
發新話題

13年的點滴二 (UPDATED 21/JAN P.120 #1800)

收藏  |  訂閱
3.0k  134.4k

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-31 12:07 PM 發表 查看引用來源

A故事, 開始尾聲啦, 好快我會交代, 可能抵我自己死都唔定.......:smile_44:
咁都叫卡通圖咁睇..........Oh No.........真的不行鳥...........:smile_45:
係卡通圖呀,個pat圓到應該係用圓規畫出離。

大家新年快樂啊, 玩得盡慶嗎?

.....但我沒去玩,因今天返早.....

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-30 10:40 AM 發表 查看引用來源
我一直坐係溫泉浴缸邊, 享受A用口為我帶來既另一種感覺. 其實口交係唔係最舒服呢!? 我自己無一個肯定答案, 但係有一點可以肯定, 當對方幫自己口交時, 果份自豪感係特別大, 試諗下有一個人肯自己面前底首去為自己服務 ...
樓主你太不小心了. 安全很重要呢.

引用:
原帖由 1223.bruce 於 2013-12-30 11:15 AM 發表 查看引用來源
我都唔記得咗之前劇情內射咗,要睇番上一篇。

果種空虛感,真係難以形容,非筆墨能形容。
會唔會似女性被進入正享受高潮時,男方突然抽出,果種空虛感呢?可否比擬?

不過應該冇人可以比較到兩者 ...
師兄,當妳就"到"的時候,"他"突抽出果下,真是想殺人架.是d男人唔好好準備(dom)囉.:smile_39:

引用:
原帖由 Seductive 於 2013-12-30 11:50 AM 發表 查看引用來源
女人係果個時候,問這個甘大剎風景的問題...
是d男人好多都喜歡問長問短:smile_39:

引用:
原帖由 Seductive 於 2013-12-30 01:53 PM 發表 查看引用來源

講真...呢d野雙方都有責任...
可能我自己會咁諗~做之前個女人都應該心中有數,去承擔大半既後果,男人係果一刻,谷精上腦,點會咁清醒諗到其他野
同意,所以我次次都會自己帶定幾個套, 為免麻煩, 幸好都用不上,因為他一般都有準備

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-31 10:25 AM 發表 查看引用來源
見到A開門果時係著住成套套裝, 我有D愕然, 佢同平時見面唔同, 有笑容但無左擁抱, 佢招乎我入佢房, 我眼向佢房掃視, 枱頭上放左LAPTOP, 還有一D文件, 就咁睇唔似係旅行 :-

我 : 抱歉, 我有點晚
A : 沒關係, ...
你被送了入虎口:smile_30::smile_30::smile_30:

我都同意b姐所講...佢好似商業間諜, 仲要邀請埋去佢屋企...

呀A呢篇越黎越似拍戲d橋段:smile_o04: :smile_o04:

引用:
原帖由 fonda852 於 2014-1-1 09:02 AM 發表 查看引用來源

師兄,當妳就"到"的時候,"他"突抽出果下,真是想殺人架.是d男人唔好好準備(dom)囉.:smile_39:
用套的話,男女都會冇咁興奮。
所以要持久,忍到女方黎咗先射。

各位新年快樂! Happy Y2014

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆