上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻偷情記

收藏  |  訂閱
877  138.9k

我冇同佢上床架
:smile_44:
引用:
原帖由 老頑石 於 14-12-2013 11:50 發表 查看引用來源

點滴在心頭,我估你同人夫既日子都明啦

要乖乖忍耐兩日不聯絡 很煎熬:smile_55:
引用:
原帖由 charmaine2928 於 14-12-2013 23:04 發表 查看引用來源

星期五晚之後,將個電話放在雪櫃,雪到星期一先攞番出黎...:smile_13: :smile_13:
夜晚如果許可既會WE CHAT下...

引用:
原帖由 charmaine2928 於 2013-12-8 12:15 AM 發表 查看引用來源
人夫比我想像中對我更愛我,有時怕他會返到家或星期六日也抽不了心,這是偷情人夫人妻最不安的...

佢曾經話好怕我會有一天狠心的扔下他,而且他對我有點怕,人就是這樣,又怕癢又要抓!
我曾經問佢有無睇倚天屠龍記?  ...
又愛又敬又怕, 正:smile_o12:

引用:
原帖由 charmaine2928 於 2013-12-14 11:04 PM 發表 查看引用來源

星期五晚之後,將個電話放在雪櫃,雪到星期一先攞番出黎...:smile_13: :smile_13:
夜晚如果許可既會WE CHAT下...
完全明白你的感受,我和我的人夫情人也是這樣的。

引用:
原帖由 flowerhold 於 2013-12-15 00:58 發表 查看引用來源

Secret Lover的生活,大家都應了解,也應互相体諒. :smile_44::smile_39:

引用:
原帖由 apple33red 於 2013-12-14 23:58 發表 查看引用來源
我冇同佢上床架
:smile_44:

上床不是什麼事, 在乎你對這人的感覺.

......對他的感覺是甚麼呢....放下太久了...俾d時間我諗諗
引用:
原帖由 老頑石 於 15-12-2013 18:17 發表 查看引用來源

上床不是什麼事, 在乎你對這人的感覺.

引用:
原帖由 apple33red 於 2013-12-15 12:00 AM 發表 查看引用來源
要乖乖忍耐兩日不聯絡 很煎熬:smile_55:
係...:smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 flowerhold 於 2013-12-15 12:58 AM 發表 查看引用來源

為咩呢...:smile_39: :smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 不得了小C兄 於 2013-12-15 12:25 AM 發表 查看引用來源

又愛又敬又怕, 正:smile_o12:
我曾經問過佢好多次,佢仍然係~好驚我

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆