上一頁下一頁
發新話題

~四~少年性事事件簿~Michelle part11已出 p1

收藏  |  訂閱
3.0k  62.7k

引用:
原帖由 easydell 於 2011-2-24 04:57 PM 發表 查看引用來源
係俾佢亂鳩咁fing........:smile_o02:
政府鍾意條條fing:smile_o01::smile_o01:

引用:
原帖由 easydell 於 2011-2-24 04:54 PM 發表 查看引用來源
佢個撚樣鳩識咩叫[人無遠慮,必有邊憂]呢樣野咩....
淨係識晚晚飲紅酒同食和牛~~~佢個撚樣仲嘆過我~~
其實叫曾俊華做呢個位.. 可能真係未必岩... 同埋做得官多都唔知咩叫做正常的生活同收入的...

我諗曾蔭權衰 D.. 曾俊華又未必咁衰格.. 不過擺得上枱的人.. 係要祭旗架啦..

引用:
原帖由 馬場我話事 於 2011-2-24 04:58 PM 發表 查看引用來源
政府鍾意條條fing:smile_o01::smile_o01:
求佢地救香港人?不如自保好過~~

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2011-2-24 05:03 PM 發表 查看引用來源

其實叫曾俊華做呢個位.. 可能真係未必岩... 同埋做得官多都唔知咩叫做正常的生活同收入的...

我諗曾蔭權衰 D.. 曾俊華又未必咁衰格.. 不過擺得上枱的人.. 係要祭旗架啦..
講真權爺都係聽阿爺講兼想快快退休可以咬長糧
華華根本仲未夠班做呢個位~
祭旗佢上年都試過~點解又唔諗下點解會有咁多民怨~~~~

引用:
原帖由 easydell 於 2011-2-24 05:04 PM 發表 查看引用來源
求佢地救香港人?不如自保好過~~
咁你自身保左未呀

訓醒了    ..

引用:
原帖由 easydell 於 2011-2-24 05:07 PM 發表 查看引用來源
講真權爺都係聽阿爺講兼想快快退休可以咬長糧
華華根本仲未夠班做呢個位~
祭旗佢上年都試過~點解又唔諗下點解會有咁多民怨~~~~
下任一定仲衰   英年早逝VS梁振英:smile_o08::smile_o08:

引用:
原帖由 dada__pig 於 2011-2-24 05:10 PM 發表 查看引用來源
訓醒了    ..

豬咁早醒的

引用:
原帖由 dada__pig 於 2011-2-24 05:10 PM 發表 查看引用來源
訓醒了    ..

:smile_o15::smile_o11:

引用:
原帖由 馬場我話事 於 2011-2-24 05:14 PM 發表 查看引用來源
下任一定仲衰   英年早逝VS梁振英:smile_o08::smile_o08:
兩大西人..............:smile_o14:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆