上一頁下一頁
發新話題

徵友18-88 歲 <>(round 2)

收藏  |  訂閱
1.5k  27.3k

引用:
原帖由 仰慕者 於 2009-7-15 05:48 PM 發表 查看引用來源

都係火炭津津啦 ~
有咩好呀.....我又係覺得.....唔係唔掂既....但係, 咪又係一個, 可以食煙既大排檔......所以我都有幫襯架...........:smile_30:

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-7-15 05:46 PM 發表 查看引用來源

沙田...又的而且確.....無咩好野食.......:smile_13:
不過....全香港都係.....:smile_30:
我覺得食野真係老尖 , 1 係要過海 :smile_39:

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-7-15 05:47 PM 發表 查看引用來源

我係屎撈人....:smile_34: :smile_30:
你地成日急屎

引用:
原帖由 細雨紛飛 於 2009-7-15 05:46 PM 發表 查看引用來源
如果秋天去應該會幾好 , 睇夜景我都幾喜歡架 , 而家冇咩地方近近地又可以咁高睇夜景喇 ,
龍長道果度而家又要收錢喇開車去 :smile_30:
想睇夜景 ,, 灣仔合和66啦 ~

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-7-15 05:48 PM 發表 查看引用來源

咪傻啦.....家下D女仔唔得架......比蚊咬到仆街架........:smile_30:
我果個應該會陪我去既 :smile_30:

引用:
原帖由 joeyan8384 於 2009-7-15 05:50 PM 發表 查看引用來源
你地成日急屎
禾年紀大.....忍唔字:smile_34:

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-7-15 05:49 PM 發表 查看引用來源

有咩好呀.....我又係覺得.....唔係唔掂既....但係, 咪又係一個, 可以食煙既大排檔......所以我都有幫襯架...........:smile_30:
夠鑊氣囉 , 有時有d啤酒妹 ~

引用:
原帖由 仰慕者 於 2009-7-15 05:50 PM 發表 查看引用來源

想跳樓都係

引用:
原帖由 細雨紛飛 於 2009-7-15 05:49 PM 發表 查看引用來源
我覺得食野真係老尖 , 1 係要過海 :smile_39:
例如呢......講D地方黎見識下好喎.........:smile_38:

引用:
原帖由 仰慕者 於 2009-7-15 05:50 PM 發表 查看引用來源

ok 既 , 不過有 1 半時間係睇山景 一又有 1/5 時間係睇長江渣打同中銀囉 :smile_30: 仲要坐窗口先好喎 :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆