上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 3)

收藏  |  訂閱
3.0k  446.6k

小弟扯左之後都可以用手反包皮, 完全露出龜頭,
但唔知係咪個包皮口太細, 箍住都幾痛, 咁晒唔晒割包皮呀?

正常既反包皮係咪要成個龜頭外露晒出黎?

我想問下我做完割包皮手術都已經有3-4個月, 但係有時我大力小小禁傷痕一處會覺得都係有d痛:smile_27: ...好驚..! 我做手術時係20歲....遲d會唔會有好轉呀?  唔該ching幫手分享下

想問下我扯左之後龜頭唔會成個露出 ,

但我可以用手反包皮露出成個龜頭(完全唔痛), 咁使唔使割包皮??

聽人講唔割既人大機會早洩...我想知割左既人,唔扯既時候龜頭係咪露出的?

引用:
原帖由 三井京 於 2011-4-13 10:31 PM 發表 查看引用來源
小弟扯左之後都可以用手反包皮, 完全露出龜頭,
但唔知係咪個包皮口太細, 箍住都幾痛, 咁晒唔晒割包皮呀?
可以唔駛, 但係試下唔扯情況下反多d

引用:
原帖由 爛蛋 於 2011-4-13 11:06 PM 發表 查看引用來源
正常既反包皮係咪要成個龜頭外露晒出黎?
唔係...有d男仔個龜頭係少少痴住包皮, 但最少都要無緊無痛地反到1/3, 令到小便, 性交都正常

引用:
原帖由 shadywtf 於 2011-4-14 01:48 AM 發表 查看引用來源
我想問下我做完割包皮手術都已經有3-4個月, 但係有時我大力小小禁傷痕一處會覺得都係有d痛:smile_27: ...好驚..! 我做手術時係20歲....遲d會唔會有好轉呀?  唔該ching幫手分享下
你都識講...傷痕....傷口黎架...亂咁掂!?!慢慢等佢好啦

引用:
原帖由 周災害 於 2011-4-15 12:34 PM 發表 查看引用來源
想問下我扯左之後龜頭唔會成個露出 ,

但我可以用手反包皮露出成個龜頭(完全唔痛), 咁使唔使割包皮??

聽人講唔割既人大機會早洩...我想知割左既人,唔扯既時候龜頭係咪露出的?
你個情況應該唔駛割
因為唔好expect扯左就可以成個龜頭出黎, 同埋你用手反到的話代表你性交插入果陣都有同樣效果

割左ge人當然係成個龜頭露出啦...因為包皮被切短/切晒

引用:
原帖由 2等天使 於 2011-4-15 10:20 PM 發表 查看引用來源
唔係...有d男仔個龜頭係少少痴住包皮, 但最少都要無緊無痛地反到1/3, 令到小便, 性交都正常
我反包皮露晒成個龜頭出黎
正唔正常架?

引用:
原帖由 爛蛋 於 2011-4-16 06:46 PM 發表 查看引用來源

我反包皮露晒成個龜頭出黎
正唔正常架?
???
做乜反出來???

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆