上一頁下一頁
發新話題

13年的點滴 (UPDATED 27/DEC P.179 #2677)

收藏  |  訂閱
2.7k  634.7k

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-19 09:50 AM 發表 查看引用來源
A好緊咁攬住我, 我比自己既決定亦已拋到老遠. 我忘記左來台灣目的. 比佢嘴唇深深吸引, 時間亦都好似停左落來咁, 良久...... :-

我 : 你今天不到公司嗎?
A : 我來接你去APARTMENT, 之後才回去
我 : 要你因為來接 ...
雖然知道再落去都冇結果,但你真係好狠心呀!

引用:
原帖由 Tiramisubb 於 2013-12-19 09:55 AM 發表 查看引用來源

唔狠心, 可以點!? 成年人更加要知道決絕兩個字點寫, 拖拖拉拉辛苦最終只會落入單一方面

引用:
原帖由 Tiramisubb 於 2013-12-19 09:55 AM 發表 查看引用來源
好多時狠心先有用,如果真係想斷的話

你又搵番佢,咁佢好辛苦,更墮入了。

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-19 10:02 AM 發表 查看引用來源

唔狠心, 可以點!? 成年人更加要知道決絕兩個字點寫, 拖拖拉拉辛苦最終只會落入單一方面
我知,不過講就易,做就難╮(╯_╰)╭我試做過好多次都失敗(>_<)係喎,你得閒諗方法未?

引用:
原帖由 1223.bruce 於 2013-12-19 10:07 AM 發表 查看引用來源
你又搵番佢,咁佢好辛苦,更墮入了。

果一刻, 唔夠堅決, 的確係, 換是今天, 我可以肯定做到

引用:
原帖由 Tiramisubb 於 2013-12-19 10:08 AM 發表 查看引用來源

我知,不過講就易,做就難╮(╯_╰)╭我試做過好多次都失敗(>_
係你未夠決心啦..............:smile_27:

大家早安

一上黎又 update + 早餐 , 正

引用:
原帖由 Tiramisubb 於 2013-12-19 10:08 AM 發表 查看引用來源

我知,不過講就易,做就難╮(╯_╰)╭我試做過好多次都失敗(>_
要狠心,女人可以更狠心。
你好愛對方?

引用:
原帖由 1223.bruce 於 2013-12-19 10:16 AM 發表 查看引用來源

要狠心,女人可以更狠心。
你好愛對方?

有時真係狠唔落架 :smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆