上一頁下一頁
發新話題

13年的點滴 (UPDATED 27/DEC P.179 #2677)

收藏  |  訂閱
2.7k  634.7k

引用:
原帖由 1223.bruce 於 2013-12-18 10:38 PM 發表 查看引用來源

個三個老婆知唔知對方存在?

大2都知對方,但唔知3,阿3就知晒大同2

準備收工:smile_15:

引用:
原帖由 bcm 於 2013-12-18 10:39 PM 發表 查看引用來源
準備收工:smile_15:
咁夜呀乜 凍死你:')

引用:
原帖由 bcm 於 2013-12-18 10:38 PM 發表 查看引用來源
仲邊有時間呀~
男人,總有時間既

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-18 12:53 PM 發表 查看引用來源
係DANCING FLOOR入面, 我同A打茄輪, 打得面紅耳熱. 大家雙方都好努力用舌頭去攻防. 佢好主動. 舌頭不停向前攻過來. 既然你咁進取, 那我只好退讓, 我縮之後大力啜住佢條舌頭. 佢比我咁樣啜住, 即時無得再向我進攻, 同 ...
Alden兄,案發現場是Room18還是Lava Club呢?

引用:
原帖由 Tiramisubb 於 2013-12-18 18:07 發表 查看引用來源
唔一定要打文呀!得閒上嚟吹兩咀囉,你令我清楚好多兩性關係,除左成日飲酒之外,支持你(≧∇≦)

對 對 對 ...

..... 又一個支持你 未必出文,繼續出現  的粉絲

各位早晨。
樓主昨晚唔使飲喇卦?

Good morning everyone ^.^

今日仲係好凍,要著多件衫保暖

引用:
原帖由 bcm 於 2013-12-18 06:25 PM 發表 查看引用來源

女人易買啦,化妝品,香水,手袋,飾物,衫,公仔。。。咩都得。
呵呵, 我隻乸以前成日投訴我無情趣, 唔送禮物, 但我真的唔識選, 久了就沒有送了....:smile_44:

A好緊咁攬住我, 我比自己既決定亦已拋到老遠. 我忘記左來台灣目的. 比佢嘴唇深深吸引, 時間亦都好似停左落來咁, 良久...... :-

我 : 你今天不到公司嗎?
A : 我來接你去APARTMENT, 之後才回去
我 : 要你因為來接我, 放下手上工作, 我很罪孽
A : 為了你, 我覺得值得 (呢句說話, 果一刻聽到, 我有小沉......係果一刻)
我 : 日後可能會覺得不值 (真心說話)
A : 日後的再算 (佢又嘴落來.....)

就這樣拉拉扯扯來回幾次, 大家才意識到, 一直係接機大堂上演緊電影比人欣賞咁. 佢今日開車來接我, 係我出門工作第一次有人咁對我, 覺得好WARM, 一路上係車入面, 每當車停下, 佢都會一次又一次將嘴唇送上, 我亦都好接受. 車終於到我既APARTMENT, 我搬左HAND CARRY落車 :-

我 : 你先趕快回去吧
A : 你開完會後, 打給我吧, 好嗎?
我 : 今天的會議, 我不知道要開到什麼時候 (我個心突然又想逃避......)
A : 幾點都可以, 我等你電話
我 : 那我先上去啦.....
A : 要不我等你, 我送你去客人那邊, 好嗎?
我 : 你先趕快回公司吧, 時間不早了.

我一再叫佢快D返去公司, 佢有少少偏嘴, 但無辦法.........! 佢走前又送上一吻, 之後驅車離去, 睇住佢部車離開, 我有D唔捨得, 但內心又叫我, 唔好繼續咁落去, 要知道自己起行前決定.

整理好今日要開會既資料, 我換好衫, 就出發去左客人公司. 係開會時, 我放下心入面既鬥爭, 專注在今日會議上, 但每當到左BREAK TIME, 我又會心入面想起A, 時間飛快, 我結束左今日會議, 同客人拜別後, 我第一個想到既就係A, 我應唔應該打比佢??????

返到APARTMENT, 我放低手上物件, 軟灘係床上, 內心一直爭扎, 最終我自己決定都係唔好搵佢, 唔搵佢, 事情就唔再進一步, 大家有個距離, 好快問題就自然解決, 當時我係咁想, 我係床上面爭持左好耐, 此時電話響起, 是A.............我選擇無聽佢電話, 轉身就去左沖涼, 出來後電話又響, 又係佢, 我再一次無接.

我埋頭係工作上, 處理今日開會後得出要修改既野, 這時門鐘響起, 我已經猜到係邊個來, 門我無可能唔開..........! 眼前的, 是一個樣子很低沉的A, 她看到我開門, 無出聲, 一直企門口, 我見到佢咁, 我個心好唔安樂, 叫左佢入來先 :-

A : 怎麼你會後沒打給我 (佢一直企係度, 手上既手袋無放低)
我 : 工作很忙呀 (籍口.............)
A : 我有告訴你, 你會後打給我, 再者我打了兩次給你, 你都沒接, 你這是什麼意思
我 : 我不想太混亂, I MEAN我們的關係 (我終於開口)
A : 我們的關係混亂什麼 (有D激動)
我 : 你知道我的身份, 這樣子下去沒意思
A : 有沒有意思我很清楚, 你無需要跟我強調
我 : 是你剛問我, 我給你要的答案
A : 那是否代表, 我們不見會是最好的答案
我 : 對! 沒錯 (我好堅決)
A : 你對我沒感覺, 是嗎 (佢好清楚, 我唔係)
我 : 有! 就是有我才覺得不應這樣
A : 什麼不應這樣?
我 : 你有你的理想及將來, 這樣下去對你不太好
A : 我的將來非你來掌握的! (講完佢轉身就走)

我無拉住佢, 因為我知道拉住佢, 件事就會繼續落去, 但果一刻我係好想拉住佢, 攬實佢. 佢離開後, 屋入面得返我一個, 對住手上工作, 我無投入. 我思想上墮入同A剛才對話. 其實我唔太識去拒絕人, 特別係自己有感覺既女性. 換係已前, 我無咁思前想後, 但今時今日我改變左, 思想復雜左.

係我反覆思量時, 電話來了個信息, A發來的 "我不太明白你忐忑什麼, 究竟是我什麼問題, 你會這樣子對我, 我不停向你方向走, 但你卻一直往後退, 我很難受........" 睇到佢咁寫, 我更加覺得過意唔去, 我心入面話比自己知唔好回應佢, 但隻手卻唔聽駛......"你在那..........?"...........待續!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆