上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 3)

收藏  |  訂閱
3.0k  446.7k

小弟係未割包皮. 今日同女朋友做愛, 唔知道係唔係女朋友坐落黎un得太大力.. 而家龜頭仲係外露. 有咩方法可以令龜頭縮番入去. 好似正常咁. Thanks

我平時係無露龜頭出黎 但可以反到
扯左之後 龜頭都係無露出黎 要自己用手反 但都係可以反到
咁要唔要割包皮?

引用:
原帖由 2等天使 於 2011-3-16 09:13 PM 發表 查看引用來源
包皮過長唔關反唔反得出事, 只係因為過長而容易引起發炎
反唔到ge反而係叫包皮過窄
咁我宜家係唔係每日都反下佢就得??

因為宜家都係好緊

引用:
原帖由 TOMMY215 於 2011-3-17 06:05 PM 發表 查看引用來源
我平時係無露龜頭出黎 但可以反到
扯左之後 龜頭都係無露出黎 要自己用手反 但都係可以反到
咁要唔要割包皮?
用人手反到都可以唔駛割...除非反果陣出現困難

引用:
原帖由 pan301192 於 2011-3-17 08:17 PM 發表 查看引用來源

咁我宜家係唔係每日都反下佢就得??

因為宜家都係好緊
無錯:smile_o12:

我有野請教

我呢排都keep住反既 我17碎  今日反到ok落 但佢自己反番上去 我想問幾時包皮先吾會自己上番去? 因為呢加要反先望到

如果反完之後,繫帶好緊,KEEP 住日日反,會唔會越黎越鬆?
定係話一定要割?

引用:
原帖由 kin! 於 2011-3-18 01:40 AM 發表 查看引用來源
我呢排都keep住反既 我17碎  今日反到ok落 但佢自己反番上去 我想問幾時包皮先吾會自己上番去? 因為呢加要反先望到
都好難一口話會幾耐, 只要有恆心的話就一定會唔得手動

其實係咪至少要反到放開手都唔會自動劣番上去,先為止ok??

引用:
原帖由 pan301192 於 2011-3-19 09:06 AM 發表 查看引用來源
其實係咪至少要反到放開手都唔會自動劣番上去,先為止ok??

唔一定, 因為性交果陣都會有少量反皮效果, 所以唔係完全反唔到或者痛的話就無問題

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆