上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 17

收藏  |  訂閱
2.4k  53.7k

回覆 73# 的帖子

師兄你又ture 既~ 不過反正我d fd去開咪當同佢地飲下野甘~

引用:
原帖由 induvans 於 2010-5-27 03:52 PM 發表 查看引用來源
各位師兄我有個古仔都想分享下~
甘話說我就識左個k女3,4個禮拜到~由開始qq到講電話啦跟住同佢一個禮拜見一次到~當然開心既時光係好短暫啦~到左近排開始有意無甘同我講d關於錢的問題(我心想:你哄得我開心我俾你冇所謂 ...
ex = 狼狗, 分手費比狼狗 < 成日用, 其實係狼狗同k女夾份想計仔架, 你信唔信遲下狼狗會打黎搵你胸你牙拿

呢件k女唔好再玩喇, 當你清醒玩緊等價交換, 廢事隻狼狗一甸起上黎咬你一口啦 :smile_35:

不過有d k女真係好慘, 個ex狼狗對佢地好差, 成日打佢逼佢返工要開大, 走又走唔到, 我見到都深表同情 :')

回覆 80# 的帖子

thank you vanvanv兄&各師兄~ 甘佢有狼狗做寵物~我無埋由仲唔抽身啦~我都怕俾狗咬~
唔通仲自命救世主咩~

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-5-27 04:44 PM 發表 查看引用來源
不過有d k女真係好慘, 個ex狼狗對佢地好差, 成日打佢逼佢返工要開大, 走又走唔到, 我見到都深表同情 :')
用打狗棒對佢地最好:smile_14:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-5-27 05:36 PM 發表 查看引用來源

用打狗棒對佢地最好:smile_14:
用震弹會舒服好多:smile_30:

引用:
原帖由 golftin 於 2010-5-27 04:13 PM 發表 查看引用來源

A very typical sink boat story.

高田.....你有冇遇過?:smile_38:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-5-27 03:34 PM 發表 查看引用來源

我唔信.......:smile_o01: :smile_o01: :smile_o01:
你係科技分子:smile_o14:

引用:
原帖由 induvans 於 2010-5-27 05:34 PM 發表 查看引用來源
thank you vanvanv兄&各師兄~ 甘佢有狼狗做寵物~我無埋由仲唔抽身啦~我都怕俾狗咬~
唔通仲自命救世主咩~
緊係要抽身啦..大話精一隻:smile_38:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-5-27 06:01 PM 發表 查看引用來源
用震弹會舒服好多:smile_30:
你有冇睇我鬼古:smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆