上一頁下一頁
發新話題

肛交(不喜此題目者勿入,另外更改左少少內容)

收藏  |  訂閱
453  38.8k

引用:
原帖由 池佐倒夜香 於 2009-1-29 11:29 PM 發表 查看引用來源
我想同你私低下傾WO:smile_44::smile_44::smile_44:
pm 我lor..不過我閃啦..要天日先見到我

2個係度談情:smile_27: :smile_27:

係唔係真係禁正丫,,,,,?

引用:
原帖由 gtt270ps 於 2009-1-29 11:40 PM 發表 查看引用來源
2個係度談情:smile_27: :smile_27:
你又想被人禁言啊.. :smile_19: 同埋..邊度有人談情.. 係你係度溝女姐

十卜十卜

哇~ 追晒 15頁~ 又女又車咁... :smile_19:
其實~ 後門 我都係最近先接受到~
之前試過勁痛~ 後來玩過玩具~ 夠濕的話又覺得 ok d 咁啦~
前後都插住 (玩具+玩具 / 玩具+jj) 也試過~
結論係~ 好講 feel 囉~ 對住個有 feel 的人~ 整個過程都好 high~
無論咩體位~ 咩交~ 咩動作~ 咩都好啦~ 都好 high~
無咩 feel 既... 就... 嘿嘿...

引用:
原帖由 知更 於 2009-1-29 11:55 PM 發表 查看引用來源
十卜十卜

哇~ 追晒 15頁~ 又女又車咁... :smile_19:
之前試過勁痛~ 後來玩過玩具~ 夠濕的話又覺得 ok d 咁啦~
...
你後門比人入過喇?????

引用:
原帖由 知更 於 2009-1-29 11:55 PM 發表 查看引用來源
十卜十卜

...
你又真係幾識享受喎.........hahaha
不過你又講得岩既,feel最緊要:smile_46:

引用:
原帖由 池佐倒夜香 於 29-1-2009 11:59 PM 發表 查看引用來源
你後門比人入過喇?????
我 d post 有提過下架 :smile_13:

support..............

引用:
原帖由 Qmepls 於 30-1-2009 12:00 AM 發表 查看引用來源

你又真係幾識享受喎.........hahaha
不過你又講得岩既,feel最緊要:smile_46:
係呀~  大家都係想好好享受下~ 所以 feel 好重要呀~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆