上一頁下一頁
發新話題

徵玩得吹得的您入小妹吹水室(PART62)

收藏  |  訂閱
729  6.4k

引用:
原帖由 tigacosmos 於 2009-1-15 04:56 PM 發表 查看引用來源

蠢  我都係架
唔識唔緊要呀~
佢做黎行做左咁耐都係拾下拾下....

引用:
原帖由 MINAKO妹 於 2009-1-15 17:29 發表 查看引用來源

唔識唔緊要呀~
  咁衰

引用:
原帖由 hehehaha173 於 2009-1-15 05:07 PM 發表 查看引用來源

唔巧摃 ,工作嘅野唔好睇摃重,可以轉工的 。而且同事蠢都唔洗咁 ,咁先証明妳聰明嘛何況佢地都唔想摃蠢的,寬恕佢吧 。你末遇過D大奸狗同事己經好好架la:love ...
我唔係想咁家....係我同佢POST都唔同,佢要應該識既野,佢都唔識,我係秘書,都識...佢係SALES都唔識,會唔會過份左呢...唔係聰唔聰明問題,佢唔識可以問,但佢做左咁耐,佢都唔識又唔死去問下人,講極又唔明....先比佢激死呀...

引用:
原帖由 hehehaha173 於 2009-1-15 05:11 PM 發表 查看引用來源
你幻想將來揾到個巧老公乜都開心晒la

笑吓喇靚女!禾要見牙的
我而家真係對住佢唔識笑呀....

引用:
原帖由 hehehaha173 於 2009-1-15 05:16 PM 發表 查看引用來源
每人一生人會有太多唔如意事,D小事嬲完就快D忘記佢吧!唔好左住你果靚樣攪食吧

希望妳可以釋懷喇!柯哩駝罰
唉~我都知唔如意既野有好多,佢日日都比D咁既野我,我遲早一日比佢激死左呀:smile_19:

引用:
原帖由 tigacosmos 於 2009-1-15 05:31 PM 發表 查看引用來源

咁衰
係呀~~日日都要有D野比我玩下先得家...:') :')

引用:
原帖由 MINAKO妹 於 2009-1-15 05:29 PM 發表 查看引用來源

唔識唔緊要呀~
妳掉轉頭想吓,佢叻就做咗妳上司喇!我明有個蠢同事有幾 ,但有佢响到先顯得你有價值,比老細知道好伙計唔係摃易請,佢可能會善待妳添!節流要抄魷都有佢頂住先la傻豬!

:smile_35: 小妹個post火氣十足 :smile_35: 我走先 ar :smile_35:

引用:
原帖由 hehehaha173 於 2009-1-15 05:35 PM 發表 查看引用來源

妳掉轉頭想吓,佢叻就做咗妳上司喇!我明有個蠢同事有幾 ,但有佢响到先顯得你有價值,比老細知道好伙計唔係摃易請,佢可能會善待妳添!節流要抄魷都有佢頂住先la傻豬!
我同佢唔同POST家,做地產黎行,SALES梗要過秘書,佢係SALES黎家....
但樣樣都拾下拾下,叫人同佢拾手尾...好難頂家....
佢冇本事做我上司,佢講野又唔得,做野又唔得....都唔知佢點做SALES家....

引用:
原帖由 tommy1601 於 2009-1-15 05:36 PM 發表 查看引用來源
:smile_35: 小妹個post火氣十足 :smile_35: 我走先 ar :smile_35:
TOMMY~我比人激呀.要同人傾,放鬆下呀....:')

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆