上一頁下一頁
發新話題

結婚10年-------性生活 (第3版)

收藏  |  訂閱
3.0k  83.1k

都話 由南極去到北極,中間經過赤道,至再去水濂洞

引用:
原帖由 魚咀咀 於 2012-12-13 03:21 PM 發表 查看引用來源
好呀,下次試下先!

隨傳隨到,令妳有賓至如歸感覺

引用:
原帖由 josephts16 於 2012-12-13 02:14 PM 發表 查看引用來源
當時佢比我拮到成身軟晒,所以只能叭嚮張床度。
頭先約佢出黎見面(見面only, 無搞),佢同我講話我打得佢好high喎:smile_o05:
係咪好多女人都有少少被虐傾向?
我都有小小嘅,鍾意被咬( 大大力)

引用:
原帖由 FU-Lachesis 於 2012-12-13 03:15 PM 發表 查看引用來源

咁都算fans
當然係啦,開名都唔係?樓主真係有D要求

引用:
原帖由 josephts16 於 2012-12-13 03:11 PM 發表 查看引用來源
咁我又唔怕喎,多啲黎密啲手嘛:smile_o12:
或者嚮度分享下我對兩性關係既睇法。
對大部份女人黎講,做愛最緊要,唔係高潮,有就當然好啦,但無,都唔會成為關係上既障礙。
反而,女性care既,係究竟你 ...
比在下補充少少,我從其他討論區聽到,一般初嘗雲雨的少女的確未必要有否高潮,因為愛情飲水的確可以飽,十分沉醉男友關懷,但對於已婚的女性來說,生活已經有其他事兼顧,工作、家務,仔女等,那裡有閒情雅致飲水飽,所以冇高潮,甚至冇high個種感覺,如果只有前戲個種care感受,而不能更深層次得到高潮或high high地,一定不願花時間同隻死佬攪,"做乜要我服待佢,唔洗做家務咩!隻死佬乜都唔理".....尼d怨婦說話我聽唔少,可能佢個死佬的確為求一洩而犧牲左C兄所描述嘅做愛態度罷了

引用:
原帖由 TDDoUsPart 於 2012-12-13 03:26 PM 發表 查看引用來源

我都有小小嘅,鍾意被咬( 大大力)

乳頭比人啜啜下時大啖咬落去?

引用:
原帖由 bl2012 於 2012-12-13 02:24 PM 發表 查看引用來源

大部女人都鐘意,除非個女人好怕痛

Downward doggy 同普遍doggy 比較,前者可以夾得好實好實...諗起都興奮...

引用:
原帖由 explorer-2 於 2012-12-13 03:24 PM 發表 查看引用來源
都話 由南極去到北極,中間經過赤道,至再去水濂洞
完來個洞太冇入過,洞發咗霉結咗蜘蛛網,而家改名叫盤絲洞喎!:smile_30:

引用:
原帖由 tatacaca 於 2012-12-13 15:30 發表 查看引用來源完來個洞太冇入過,洞發咗霉結咗蜘蛛網,而家改名叫盤絲洞喎!:smile_30:
講得啱

引用:
原帖由 TDDoUsPart 於 2012-12-13 03:30 PM 發表 查看引用來源

Downward doggy 同普遍doggy 比較,前者可以夾得好實好實...諗起都興奮...

咁如果又入又夾得實呢?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆