上一頁下一頁
發新話題

【吸血三姊妹系列之(三)明朝古惑仔】第三十五集《淚別秦淮》(大結局)(P.46頁)

收藏  |  訂閱
779  302.9k

發哥,支持想問吓你【吸血三姊妹系列之(二)臥底男教師】裏面的Miss圖片是不是AV女優同埋第二十七集  教生物科的靚miss何珍妮跟五男生在浴室裏‥‥‥依集靚miss何珍妮的圖片真人是誰:smile_41:

引用:
原帖由 poohlihkhk 於 2010-3-7 07:38 PM 發表 查看引用來源
發哥,支持想問吓你【吸血三姊妹系列之(二)臥底男教師】裏面的Miss圖片是不是AV女優同埋第二十七集  教生物科的靚miss何珍妮跟五男生在浴室裏‥‥‥依集靚miss何珍妮的圖片真人是誰:smile_41:
多謝閣下的支持!
故事裏的插圖,有些是AV女優,有些是內地模特兒。
二十七集的『插圖』女優是『神笑安娜』。

引用:
原帖由 nickfun 於 2010-3-6 09:46 AM 發表 查看引用來源
報到!:smile_o12:
多謝!

引用:
原帖由 傻仔毛 於 2010-3-6 09:50 AM 發表 查看引用來源
金發哥寫D故仔真係越黎越出色
敢精彩既故事點可以唔追:smile_47:
當然要追啦,這個故事已到下半部,集集精彩呀!

引用:
原帖由 龍之火焰 於 2010-3-6 12:23 PM 發表 查看引用來源
江南第一淫子呀:smile_30:
唔係呀!係江南第一『醉貓』呀!

引用:
原帖由 tommy1024 於 2010-3-6 01:33 PM 發表 查看引用來源
劉兄有錯字呀:smile_38:
唐伯虎繼續說︰「不過,春宮畫就是這樣的東西,它不是山水畫,它是以男女交合為題材內容的畫,它是畫來"買"錢的....對嗎?」
是"買"還是"賣"?:smile_38:
已改!多謝!
還有『採排』的『採』字都錯,應該是這個『綵』,不過這字較深,沒人發覺,是我自己看到,立即改!

引用:
原帖由 Lunky.Jr 於 2010-3-6 05:30 PM 發表 查看引用來源
支持發哥 唐伯虎係酒佬遲d會唔會好似李白趺落水死左
跌落水就唔會,肝硬化就很大機會!:smile_39:

引用:
原帖由 teng520 於 2010-3-6 08:06 PM 發表 查看引用來源
原來唐伯虎身世系咁淒慘架

是的,他命途坎坷!:smile_39:

引用:
原帖由 hk34er 於 2010-3-6 08:18 PM 發表 查看引用來源
:smile_o04: 發哥, 十大名妓采排味有十集:smile_o10:

極度期待中:smile_o12:
無十集,接著四集會十大名妓逐位出場,她們都是聲色藝俱全‥‥‥

引用:
原帖由 qazwsx2428 於 2010-3-6 09:22 PM 發表 查看引用來源
我小劉(我也姓劉)會一直支持發哥的
多謝支持呀!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆