上一頁下一頁
發新話題

見完QQ女後佢話我質素低劣,影衰晒D香港人!Ching請評下理 (更新2-P.21#307加QQ女相)

收藏  |  訂閱
362  42.9k

出黎玩到咁計較就唔好出黎玩啦...第一次上大陸玩咩..同條女洗左幾多都計埋真係唔夠你計囉..:smile_34:

係唔係男人嚟o架!:smile_27:

如果乜都唔計較,包玩包食唔比屌、無笑容都有錢收,

又會比大陸人當港燦水魚,將來QQ 女可以更無品

搞搞震、無幫襯~5草都玩5起、留家睡覺做宅男唄、不要丢盡港燦架咯.....:smile_38: :smile_44: :smile_27: :smile_43:

引用:
原帖由 mancheonghoho 於 2009-8-24 11:56 PM 發表 查看引用來源
我想講下反調,

QQ區好多人都 FOC,包食包玩,唔一定要比「陪玩費」,咁不如叫雞,

比都可以,但條QQ 態度唔好喎!

其實QQ 女係咪 = 援交女 ?我分唔清囉
wa...ching 你好耐都無出report 啦~幾時先再出d好野呀.

引用:
原帖由 2005WONGTAISIN 於 2009-8-25 11:47 PM 發表
呢D柒頭可能同佢老母飲餐茶都要佢媽夾錢
中曬point :smile_30: :smile_30: :smile_30:

出發前人地send sms提你果500元, 你當時就應該講清楚
你比左個希望人地, 出到黎玩完先話唔比,係我小爆你添呀
唔比人打算你好彩,但最可憐係條女無辦法遇到:smile_34: 溫神

引用:
原帖由 impotence 於 2009-8-24 07:48 PM 發表 查看引用來源
ching , 我覺得最計較果個係你 ! 你只諗住自己要點 ,自己想點 ! 好似冇諗過其他人既感受 ! :smile_39:
yes 吾想比就吾好講
講完又比甘多理由自己吾比錢
曬q氣  最緊要吾係多 500 都搞甘多野

我都覺得你朋友好cheap
仲要話人搵吾到工無錢還  其實吾好話500比1-2百蚊人地都吾過份 人地話曬甘內無野做
陪你一日 食野要幾錢 住又要幾多

比左錢先可能會好熱情架.

你真係失敗.....比1,2百蚊人地...救住命先都得架嘛:smile_42:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆