上一頁下一頁
發新話題

早幾日有師兄話比有錢佬呃錢(原來張單係甘既)

收藏  |  訂閱
497  28.9k

抽下水先
50人仔樓主乜都唔包:smile_38: :smile_38:

下次去茶餐廳, 平:smile_o10: :smile_o10: :smile_o10:

又一經典閙交貼:smile_o14: :smile_o14:

引用:
原帖由 浪花 於 2009-8-7 03:37 PM 發表 查看引用來源
又一經典閙交貼:smile_o14: :smile_o14:  
未算........得一個扣分

可以show到張單一定系有錢佬d人﹗﹗﹗

引用:
原帖由 kentlee369 於 2009-8-7 02:51 PM 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 天馬座‧星矢 於 2009-8-7 02:37 PM 發表 查看引用來源
1號去玩,2號埋單,5號先打單?
你明唔明出單同打單既分別呀?

出單同打單既分別?  出單?你知道 ...
人地之前有個post..係比左四千幾。你應該知道ktv實收唔會比客人現付多掛, 定多你話人地係酒水數量做手腳。其實, 單都唔駛點對, 只係送得少野啫。
引用:
原帖由 非典型廢人 於 2009-8-7 03:02 PM 發表 查看引用來源
點解黎個世界有d咁既人,有團又唔跟,自己扮sharp,醒去,去完又話貴,真係唔明,每人380者,都要話貴.起深圳都要500喇,都係果句出得黎玩就預左洗錢架喇,唔想洗錢未唔好出黎玩law:smile_o10: :smile_o10:
算拉, 個問題都唔係張單度, 比夠5 千11人都係450多d, 當要收人仔都係500港仔多少少。越玩越辛苦既, 不如係屋企休息吓重好。

引用:
原帖由 CP-KELVIN 於 2009-8-6 05:37 PM 發表 查看引用來源

個CHING可能唔滿意頭6項要成RMB500又冇得唔要既消費, 再加上埋單時又搵唔到人打折所以先咁慶
去燒雞翼,唔搽蜜糖,都要夾啦

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2009-8-6 05:53 PM 發表 查看引用來源
紅酒買四送壹....
中山做到無

Thanks for sharing:smile_o10:

引用:
原帖由 .RYU. 於 2009-8-6 06:19 PM 發表 查看引用來源

可能苦主經驗唔夠 , 依家唱 K , 一定要落單前屈定間場 !

例如紅酒 , 一定要講明一支送兩罐七喜 !

洋酒就講明一支送一打綠茶 !

啤酒就兩打再超送一打 , 如果酒牌寫明一送一 , 叫兩打就最小要有五打入房  ...
勁:smile_o12:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆