上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 3)

收藏  |  訂閱
3.0k  446.7k

引用:
原帖由 potato9896 於 2011-2-7 10:17 AM 發表 查看引用來源
我個仔佢包皮未扯嗰陣翻得開,JJ開始大的話就開始翻唔開,扯起就完全翻唔開……系咪有包皮過窄甚至包莖?
你個仔唔扯都可以露頭....問題好少姐...
你個仔幾歲  ???
你幫佢 /佢自己每日洗澡....反多幾吓...就會鬆la...

引用:
原帖由 twiceonly 於 2011-2-7 04:29 PM 發表 查看引用來源

你個仔幾多歲先 ???
14……………………………………

引用:
原帖由 twiceonly 於 2011-2-7 09:45 PM 發表 查看引用來源

你個仔唔扯都可以露頭....問題好少姐...
你個仔幾歲  ???
你幫佢 /佢自己每日洗澡....反多幾吓...就會鬆la...
佢扯翻唔開wo,而且未扯翻開個樣好怪……個頭大,界位就好窄。

佢唔想割呀……

引用:
原帖由 twiceonly 於 2011-2-7 09:43 PM 發表 查看引用來源

割包皮因為要露頭...
你本身都可以露頭啦....割嚟做咩 ???
但我要用手自己翻先露到出黎...佢自己唔識自然露出...係唔係正常呢...?:smile_41:

今日係做手術(2月2)後既第五日,我係係公立醫院(博愛醫院)做架,用左$150
公立醫院既唔好處係覆診時間好後,3月4先有得覆診..

我都好驚發炎呀,紗布我而家日日換3-4次,紗布成日都自己甩出黎,所以我而家已經著緊底褲.
姑娘話第二日都沖得涼,但我都未開始沖涼.

包紗布要包到幾時?幾時唔洗小便後清洗傷口,因為14號就要返學啦

引用:
原帖由 potato9896 於 2011-2-7 09:50 PM 發表 查看引用來源

佢扯翻唔開wo,而且未扯翻開個樣好怪……個頭大,界位就好窄。

佢唔想割呀……
你睇到你個仔扯....
你叫佢長期反開....這可以撐大d個包皮口...
洗澡時, [推前推後]多d活動比包皮....個開口就會大, 唔洗割

引用:
原帖由 him133lt 於 2011-2-7 10:04 PM 發表 查看引用來源

但我要用手自己翻先露到出黎...佢自己唔識自然露出...係唔係正常呢...?:smile_41:
正常....好似你咁嘅...周街都喺

引用:
原帖由 tomlovemadge 於 2011-2-7 10:49 PM 發表 查看引用來源
今日係做手術(2月2)後既第五日,我係係公立醫院(博愛醫院)做架,用左$150
公立醫院既唔好處係覆診時間好後,3月4先有得覆診..

我都好驚發炎呀,紗布我而家日日換3-4次,紗布成日都自己甩出黎,所以我而家已經著緊底褲. ...
紗布喺一日一次......洗澡/抹身後做的....
換得太密....傷口好難結焦....好番後, 疤痕都唔會靚...
另外你幾歲 ?年齡幾重要

回覆 2278# 的帖子

我15歲呀,還以為常換紗布防止發炎

引用:
原帖由 tomlovemadge 於 2011-2-8 04:53 AM 發表 查看引用來源
我15歲呀,還以為常換紗布防止發炎
錯晒 !!!!!
如果你肯定你未來一個星期都唔出街
我建議你紗布都唔包...唔好着under
自然好番...
我都喺咁

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆