上一頁下一頁
發新話題

舊戰友三年才通關後去咗邊

收藏  |  訂閱
2.3k  296.5k

引用:
原帖由 九哥哥 於 2024-9-5 11:17 發表 查看引用來源
今期最正呢件完美Body個樣又好掂,大把狗公追,情況同世運條女一樣💪呢D先值得叫女神,眼光係冇得教😂中女已打折扣點玩得上手😂
哦,👍原來係尼個😁

引用:
原帖由 九哥哥 於 2024-9-5 11:17 發表 查看引用來源
今期最正呢件完美Body個樣又好掂,大把狗公追,情況同世運條女一樣💪呢D先值得叫女神,眼光係冇得教😂中女已打折扣點玩得上手😂
這個女孩子

相當不錯

he, C

XX 嗎?

引用:
原帖由 sipadan 於 2024-9-5 20:16 發表 查看引用來源

哦,👍原來係尼個😁
永美姿打假波😂真係潮州怒漢🤣💪

引用:
原帖由 九哥哥 於 2024-9-6 00:01 發表 查看引用來源
永美姿打假波😂真係潮州怒漢🤣💪
波細唔緊要,最憎打假波

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2024-9-6 20:24 發表 查看引用來源

波細唔緊要,最憎打假波
印象中自己未揸過假波,得聞去感受一下什麼感覺😆

剛嘆完剃毛的密桃,好清晰睇到密桃和內部粉紅,十足密桃成熟時形態😉真係非常正💪💖❤️💕😉而且她本人非常愛整潔,要用一次性衣服給她鋪著躺下💪👍

引用:
原帖由 九哥哥 於 2024-9-7 20:20 發表 查看引用來源
剛嘆完剃毛的密桃,好清晰睇到密桃和內部粉紅,十足密桃成熟時形態😉真係非常正💪💖❤️💕😉而且她本人非常愛整潔,要用一次性衣服給她鋪著躺下💪👍 ...
十足密桃成熟時 :

[quote]原帖由 emau1 於 2024-9-7 21:14 發表 查看引用來源
十足密桃成熟時 :

應該同呢個又細小密桃裂蓬形狀一模一樣🥰👍極品😆$570值得科水👍

附件

講開今日去xx水會途中在鵬年酒店門外遇見條女迎面行轉身行入君健水會,立即遲二分鐘微信客服問剛上班技師幾多號?條女見光也飲得杯落,冇見光死😂立志一定要找尋到她,正所謂眾裏尋她千百度….......................….....🤣

引用:
原帖由 九哥哥 於 2024-9-8 00:26 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 emau1 於 2024-9-7 21:14 發表 查看引用來源
十足密桃成熟時 :

應該同呢個又細小密桃裂蓬形狀一模一樣🥰👍極品😆$570值得科水👍 ...
呢件好野真係好攪笑,未吃密桃前她竟然對我說食密桃後不能kiss佢,我話又係你D淫水你怕乜嘢呢🤣最後也大車一輪🤣記得戰友找她玩時不要報寸免嬲Q左我,以前呢度好多狗公25仔🤣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆